Annonce
NEGLE

Guide: Fjern selv gellak

En skønhedsbehandling med gellak er selvforkælelse, der holder i flere uger, men hvis du ikke vil forbi salonen igen, når det skal fjernes, stiller det krav til din neglepleje.

For mange er velsoignerede hænder og negle en afgørende del af et godt førstehåndsindtryk, og behandlinger med gellak er med til at sørge for, at neglene ser nylakerede ud i flere uger ad gangen. Men mellem behandlinger har neglene brug for ekstra pleje for at styrke neglens overflade. Til det kan du bruge Nalox.

Nalox binder fugt i neglen, styrker neglens overflade og gør den mere jævn. Nalox påføres dagligt inden sengetid på hele neglens overflade.

Pleje af neglen er afgørende for neglens styrke og sundhed – især hvis du er glad for gellak-behandlinger.

HVAD ER Gellak?

Gellak er en særlig form for holdbar og professionel neglelak, som bliver hærdet under UV-lys. Du kan derfor ikke fjerne den med almindelig neglelakfjerner.

MÅ DU SELV FJERNE DIN Gellak?

Nej – og så alligevel lidt ja. Du må aldrig pille eller begynde at rive gellak af. Så risikerer du nemlig at skade din naturlige negl og gøre den svagere. Du må heller ikke file gellak af, da du igen risikerer at gøre skade på din egen negl. Det er klart at foretrække at få gellak fjernet hos en professionel. Det er dog muligt at fjerne lakken selv ved at følge anvisningerne herunder grundigt.

SÅDAN FJERNER DU Gellak

Det skal du bruge:

- Acetone
- Vatrondeller
- Sølvpapir
- En rosenpind

Sådan gør du:

1. Klip vatrondellerne i kvarte, og væd dem i acetone. Sæt en rondel på din negl, og pak neglen og fingerspidsen ind i sølvpapir. Gør det med alle fingrene på den ene hånd.

Tip: Du kan forsigtigt file lidt i overfladen på din gellak, inden du pakker neglene ind, så acetonen kan trænge bedre ind.

2. Vent i 10-20 minutter alt afhængig af, hvor godt din gellak sidder fast.

3. Fjern sølvpapir og vat (på en negl ad gangen), og skub forsigtigt lakken af neglen med din rosenpind. Den skal nærmest komme af selv.

4. Gentag fremgangsmåden med den anden hånd.

PLEJ DINE NEGLE MED NALOX

Uanset om du får fjernet gellak på en salon, eller om du gør det derhjemme, er det vigtigt at pleje neglen efterfølgende for at sikre dens sundhed. Efter at have fået fjernet gellak kan neglen nemlig godt virke både svag, men også glansløs.

Daglig pleje med Nalox kan give hurtige synlige resultater. 76 procent af de adspurgte i en undersøgelse fortalte, at de oplevede en forbedring af deres negles udseende efter 1 uge med Nalox-pleje.

Nalox er en gel, som plejer dine negle, samtidig med at den reducerer misfarvninger. Påfør gelen i et tyndt lag på dine negle, og lad den tørre i et par minutter. Gør dette til en daglig rutine, og allerede efter en uge vil du opleve, at dine negle er stærkere.

Du kan købe Nalox i Matas og på apoteket eller online HER

ID: DK-COMM-MDV-NAL-DGT-0420-007