NEGLE

Inspiration til festlige negle

Mangler du inspiration til de mange julefrokoster, der venter rundt om hjørnet? IN har kigget på, hvilke tendenser, der rør sig og er de største, når det angår det yderste af dine fingerspidser - dine negle.

Der er ingen tvivl om at neglene har været stærkt i fokus på catwalken denne sæson. Vi er stødt på alt fra minimalistiske, støvede beige nuancer, til vild nailart og skøre farver.

Hvis du står og mangler inspiration til julens mange fester eller blot vil blive inspireret til, hvordan du kan pifte dit look ekstra op, så har IN fundet nogle af de sejeste og mest chikke negletendenser til dig, du kan læse om her og se i galleriet.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | 5 nye produkter giver dig flotte negle

3 store negle-tendenser

90’ERNE VENDER TILBAGE
Beige og brændte farver på neglene har været et stort hit på catwalken og er både set hos Donna Karan og Jean-Paul Gaultier.

Beige i alle nuancer og både i skinnende og matte versioner, kan give et minimalistisk og clean look, hvorimod de brændte farver kan give et mere edgy look med kant, der viser mod.

SKØN OG SKØR NAILART
Mønstre, striber, streger, prikker og blandende farver har været et stort hit denne sæson. Navne som Kenzo og Libertine tog looket en tand længere ved at tegne øjne, hampplanter og kirsebær på neglene.

Nailart behøver nødvendigvis ikke være skørt og tosset – men kan give et fint twist til dit look, ved at blande matte og metalliske lakker i forskellige striber og mønstre. Dette look sås specielt hos Runa Ray, Jeremy Scott, Christian Siriano, Phillip Lim og Desigual.

METAL OG GLITTER
Alt der glitrer og glimter passer perfekt til fest. Neglene må gerne pyntes med metalliske lakker i alle nuancer og farver.

En stor tendens er en simpel mat nuance med glimmer på spidserne af neglene eller en metallisk lak med ekstra glimmer på toppen. Der er intet minimalistisk over dette look – det handler om at gå all in, som set hos Laura Biagiotti, Jean Paul Gaultier og Gareth Pugh.

Se de store negletendenser her i galleriet og bliv inspireret til, hvordan dine negle skal pyntes til julens fester:

De store negletendenser denne sæson