NEGLE

INTENSAE | Miljøvenlig neglelak

Det amerikanske neglelak-brand INTENSAE er endelig kommet til Danmark. Se de mange smukke nuancer fra den seneste kollektion her i artiklen, og læs, hvor du nu kan shoppe det populære brand

INTENSAE Nail Lacquer er den næste generation af neglelakker og blev grundlagt i februar 2013 af de kreative iværksættere James Samuel og Christian Roman, som tidligere har arbejdet som henholdsvis frisør og fotograf.

INTENSAE henvender sig til den moderne kvinde, der ønsker den kvalitet man får hos en neglesalon - en lak som er stilfuld, langtidsholdbar, hurtig tørrende og ikke mindst flot dækkende. Farverne er en kombination af klassiske, tidløse nuancer inspireret af årstidens trends - med referencer til stærke kvindelige ikoner. Eksempelvis er lakken "Heathers" inspireret fra kultfilmen af samme navn og referer til skuespillerinden Winona Ryder.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Månedens køb

De fine neglelakker går under betegnelsen 5 Free - hvilket betyder at de er fremstillet uden farlige kemikalier. De er samtidig veganske og er ikke testet på dyr.

INTENSAE forhandles hos Holly Golightly, Pourquoi, Normann Cph, Strøm og Adelié i København, og hos Utzon, Støy Munkholm, Haarfein og Butik C i Jylland.

Se den seneste kollektion fra INTENSAE i galleriet

INTENSAE

Pssst… Husk at tilmelde dig INs nyhedsbrev lige HER - så er du altid opdateret på det bedste inden for mode, skønhed og sundhed!