Foto: AOP og PR
NEGLE

SKØNHED | Forårets fineste neglelak

I dette forår er der ikke bare én tendens til neglene - men et hav af muligheder. Faktisk vil vi gå så langt som at sige, at der stort set er frit valg på alle farvehylder, når det kommer til at vælge en ny neglelak i denne sæson.

Nude, grøn, grå, lilla og pastelfarver - der findes en neglelak til enhver smag. Vi har samlet nogle af de smukkeste nuancer her, som passer særligt godt til foråret. 

Disse former for neglelak bliver forårets trends

Tone i tone
Denne blide ferskenfarvede nuance er lige så stille ved at snige sig ind i tøjkollektionerne i butikkerne. Så hvorfor ikke køre tone i tone og bruge denne fine nuance til forårsgarderoben.

Dybrød fortsætter
Farven er jo nærmest en klassiker, og vi kan afsløre, at Chanel kommer med en smuk dybrød lak i løbet af foråret. Men indtil da kan vi anbefale denne langtidsholdbare lak fra Maybelline. 

Det franske look
Med den sarte rosa nuance på neglene går du aldrig galt i byen. Det er en sikker vinder og passer stortset til alt. I det hele taget ser vi mange lyserøde nuancer dette forår, som er fine og feminine.

LÆS OGSÅ: Sådan får du naturlige og smukke negle - helt uden neglelak

Pastel lilla
Der kommer mange lyslilla nuancer dette forår, og flere mærker har også farven fast i sortiment. Farven kan minde om lavendel, og den bliver ekstra flot, hvis du husker at komme en under- og overlak på for at opnå en helt blank og glat overflade. 

Grøn i alle parametre
Den mintgrønne har vi set før, men der kommer også andre grønne nuancer som fx en mere petroleumsgrøn fra Dior og en støvet grågrøn fra Chanel. Dior kommer med en smuk, grøn neglelak snart, så uanset om du er til de blide pasteller eller en mere strålende farver, så er grøn en tendens, der går igen. Vi vil gerne anbefale Vinyluxs helt forrygende top coat til, den får lakken til at tørre hurtigt og giver rigtig god holdbarhed til lakken. 

Den smukke grå
Grå er også en nuance, du kommer til at se mere til dette forår. Farven er sofistikeret på neglene og virkelig flot, når huden har fået en smule kulør. 

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens favorit: Få din neglelak til at holde – og holde – og holde