NEGLE

Skønhedsredaktørens favorit: Få din neglelak til at holde – og holde – og holde

Har du meget travlt, eller orker du bare ikke hele tiden at forny din neglelak, så kan dette produkt spare dig for en del besvær.

Produktet der får din neglelak til at holde 

Når det gælder neglelak skal det være nemt, hurtigt og helst holde i flere dage. Her er min favorit til en manicure, der holder rigtig længe.

Indrømmet, jeg er lidt doven, når det gælder neglelak – jeg elsker at have det på, men når det først er på, skal det dælme også holde længe. I en lang periode brugte jeg så kun shellac, men så blev jeg alligevel træt af at have låst mig til en farve i 14 dage, før jeg så fik taget lakken af igen. Og det er ikke lige så nemt som neglelak selv at tage shellac af! Der er også de langtidsholdbare neglelakker, som godt kan holde sig i live i et par dage mere, men overfladen bliver bare mat og kedelig at se på.

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens favorit | Sådan får du glatte negle

Så stødte jeg på denne top coat fra CND Vinylux, som har vist sig at have flere fordele. For det første tørrer og hærder den neglelakken på otte minutter, og det gør den med både underlak og to lag neglelak ovenpå. Meget imponerende, og hvilket gør at der heller ikke kommer dyne-aftryk i lakken, hvis du gør det, før du går i seng. Så giver den en virkelig flot højglans, så neglene bliver fuldstændig blanke og ligner en professionel manicure. Det får neglelakken til at se meget frisk og ny ud. '

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens favorit | Beauty-gadget til hårfjerning 

Men det allerbedste er, at den vitterligt kan få min neglelak til at holde i en hel uge før tippene begynder at blive slidte. Det er så bare vigtigt, at du lægger top-coaten på selve neglen og derefter lige kører penslen langs tippen, så hele neglen er forseglet. Du kan bruge denne top coat til alle slags neglelak og den kræver hverken særligt lys eller andet til at tørre hurtigt.

Vinylux Weekly Top Coat, CND, 125 kr.
Kan købes HER