NEGLE

Skønhedsredaktørens favorit | Sådan får du glatte negle

Har du riller eller en ujævn negleoverflade? Så se her, og find ud af, hvilket produkt kan trylle dine negle glatte på få sekunder.

Negle uden ujævnheder

Uanset hvor pæn en manicure du vil lave, så nytter det ikke at neglelakken ikke har en glat base. Skønhedsredaktør Silke Grane har fundet redningen til rillede, bulede negle.

Så snart du kommer en farvet lak på neglene afsløres hver en ujævnhed i neglenes overflade. Faktisk er de metalliske neglelakker de værste, for når lyset fanger den indbyggede shimmer-effekt fremhæver det desværre de små riller og buler i neglene. Det betyder dog ikke, at du skal lade være med at bruge neglelak, men bare få den rette hjælp mod problemet

LÆS OGSÅ: Tendens | Negle med glimmer og metalliske lakker

Jeg har testet denne udglattende underlak Ridge Fx fra CND, som øjeblikkeligt udglatter ujævnhederne. Den kommes kun på i et enkelt lag, og jeg kan med det samme se, hvordan neglenes overflade ser mere jævn ud. Dog kan den ikke tage store hak eller buler i neglene, men de små riller er helt udglattet. Og endnu mere tydeligt bliver det, når neglelakken kommer på, for nu ligger lakken fuldstændig perfekt med en helt glat, ensartet overflade. Jeg kan tydeligt se forskellen! Underlakken indeholder også en selvklæbende teknologi, som gør at neglelakken hæfter bedre og bliver mere holdbar. Det sidste er lidt svært at vurdere, da jeg uanset hvad altid bruger en forseglende top coat, som også giver den helt blanke, smukke finish.

Ridge Fx Nail Surface Enhancer, CND, 125 kr.
Fås online HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER