NEGLE

Slip af med havehænderne – sådan beskytter du dine hænder, når du er ude

Har havearbejdet sat sine spor på dine hænder? Det er dejligt at gøre haven i stand, men det er også dejligt at få hænderne gjort pæne igen.

Det er havetid og dermed tid til havehænder (og negle), som kræver ekstra pleje, hvis de skal fremstå flotte.

Når alt står i fuld flor, som naturen langt om længe gør, så kræver det at man tager fat, hvis man har en have, og det sætter sine spor på hænder og negle. IN’s skønhedsekspert Lene Huusmann er for nylig selv blevet haveejer og kender alt til at få jord under neglene og vabler af terrassekosten. Men hun ved også, hvordan man får gjort hænder og negle pæne igen efter en god omgang havearbejde.

Scrub cleanser

Er dine hænder (og måske et godt stykke af underarmene) blevet godt og grundig beskidte, så vask dem helt rene med en mild sæbe med korn som denne scrub cleanser, der får selv det meste stædige snavs af.

Yard Etc, Scrub Cleanser Lemon Nettle, 350 ml, 159 kr.Kan købes online HER

Yard Etc, Scrub Cleanser Lemon Nettle, 350 ml, 159 kr.

Kan købes online HER

Håndcremen redder dig

Smør dine hænder ind i håndcreme så ofte som muligt. Det gør du lettest, hvis du har en god håndcreme lige ved hånden. Hav derfor altid en i håndtasken, på dit arbejdsbord, dit natbord og ved siden af håndvasken.

Ultimate Strength Hand Salve, Kiehl’s, 150 ml, 175 kr.Kan købes online HER

Ultimate Strength Hand Salve, Kiehl’s, 150 ml, 175 kr.

Kan købes online HER

Husk neglebånd og negle

Havearbejde slider på negle og neglebånd. Derfor handler det om at få plejet neglene mange gange om dagen for at styrke negle og neglebånd. Brug en neglebåndsolie, som man kan have med i tasken, og hold dine negle korte, så de ikke knækker under havearbejdet.

OPI, Prospa Nail & Cuticle Oil to go, 7,5 ml, 99 kr.Kan købes online HER

OPI, Prospa Nail & Cuticle Oil to go, 7,5 ml, 99 kr.

Kan købes online HER

Tip

Køb nogle havehandsker – i en størrelse, der passer dig. Det gør alting meget nemmere og dine hænder og negle er bedst muligt beskyttede.

Læs mere om: