NEGLE

Tendens | Negle med glimmer og metalliske lakker

En af efterårets store negle tendenser er glimmer og metalliske lakker. Læs her, hvordan du får neglene til at glimte på den helt rigtige måde - og ikke mindst, hvordan du gør det rigtige forarbejde for at få det bedste resultat.

Både de metalliske- og glimmer neglelakker tiltrækker opmærksomhed til fingrene, og danner derfor blikfang til dit look.

Derfor skal, når du bruger disse neglelakker, sørge for, at neglene er velplejende og jævne.

3 nemme trin til det bedste udgangspunkt for dine negle:

 1. Sørg for, at alle negle er lige lange.
  Det ser dumt ud med 8 lange negle og to, der er knækkede. Så få filet neglene til nogenlunde samme længde og form. Det giver et mere ensartet og velplejet look.
   
 2. Skub neglebåndene tilbage.
  Neglelak, der ligger hen over neglebåndene ser sjusket ud. Når du skubber neglebåndene tilbage får du også mere plads til at få lagt lakken ordentligt på og dine negle vil syne længere.
   
 3. Sørg for en jævn overflade.
  Har du lidt bulede, ujævne negle, er din bedste ven en ’ridge filler’, som sørger for at give dig en fin, og mere glat base til neglelakken. Du finder vores favorit herunder. Særligt de metalliske lakker afslører ujævne negleoverflader.

Læs også, hvilke 5 produkter, der giver dig flotte negle

Negle med glimmer og metallic – INs favoritter

FYLD RILLERNE UD

 

Buler og riller bliver nemmere afsløret, når du bruger metalliske lakker. Derfor skal du sørge for at bruge en rigde filler som base, så du får en glattere overflade at lægge neglelakken på. Du vil elske resultatet!
Ridge filling base coat, Heröme, 110 kr. Købes online HER

DEN DÆKKENDE

Denne neglelak er heldækkende og giver en flot, mørk sølvglimmer-effekt. Og så holder lakken i cirka en uge med Vinyluxs egen top coat.
Vinylux, Dark Diamonds, Starstruck, CND, 85 kr. Købes online HER

MIDNATSBLÅ

Vi elsker denne smukke mørkeblå nuance, som har en fin shimmereffekt og minder mest af alt om en smuk nattehimmel. Dette er en af efterårets nye neglelakfarver fra Nilens Jord. Neglelak, 687 Saphire, Nilens Jord, 100 kr. Købes online HER

GRØN HITTER

Vi ser rigtig meget grønt i efterårets tøj, så hvorfor ikke også bære det på neglene. Denne farve er simpelthen så smuk og går rigtig fint til efterårets styles og accessories.  
Neglelak, Trophy Wife, Essie, 13,5 ml, 100 kr. Købes online HER

METALLISK SØLV

Dette bliver et af de største hits i efteråret. Prøv dig frem, om du skal have en lys eller mørkere sølv på neglene. De mørke er meget elegante mod en lys vinterhud og skaber en smuk kontrast.
Psst… Chanel kommer også snart med en sølvfarvet lak, der er værd at glæde sig til!
Negle, Galaxy, Fnug, 125 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: Redaktionen tester | Hurtigttørende topcoats