NEGLE

IN tester: Neglelak

I denne tid er den røde og lilla lak et uundværligt tilbehør til festlooket. IN har testet, hvilken lak, der er bedst. Både når det gælder holdbarhed og wauw-effekt

1. Powerlak til rockchikken nail lacquer, farve dark angel, 105 kr. fra Mac.
Produktet: Fin og enkel emballage og en fuldstændig magisk farve. Penslen tager dog meget lak med op af flasken, så den kræver lidt øvelse at lægge (lettest at styre med to tynde lag). Resultatet: Det er flotte mørkelilla powernegle, som kan fuldende ethvert rock chik-look. Holder 3-4 dage.
? ? ? 3/5

2. En mørk hindbær lak i farvenr. 12 bordeaux, 125 kr. fra Essie.
Produktet: Flakonen er helt enkel og gør intet ved udtrykket på din badeværelseshylde, men selve lakken er fin. Konsistensen er ret tyndtflydende, så man skal dog helst bruge to lag. Resultatet: Farven er lidt lysere på neglen end forventet, nærmere en mørk hindbær end bordeaux. Men den er flot og festlig og især til dig, som ikke er til de helt mørke lakker. Den har en flot glans og holder uden problemer 3-4 dage.

? ? ? ?4/5

3. En fin farve ritual color, farve 78 deep purple, 185 kr. fra Helena Rubinstein.
Produktet: Alene den smukke, mørklilla farve vækker begejstring og har stor wow-faktor. Lakken er farvemættet og nem at lægge på. Og den korte tørretid giver flere plusser i bogen. Resultatet: Neglelakken holder knap 3 dage med bare et enkelt lag. Farven er til gengæld et hit, og testeren høstede flere komplimenter for den.
? ? ?3/5

4. Gør dig festklar vernis silver purple, farve 782, 170 kr. fra Dior.
Produktet: Smuk farve! Man bliver feststemt med det samme. Og penslen er god og fordeler neglelakken i et fint, jævnt lag, selvom farven er af de mørkere. Resultatet: Dækkeevnen er høj, og allerede et enkelt lag dækker uden problemer. Den tørrer hurtigt, også med to lag. Metalliceffekten får farven til at changerer mellem svag lavendel og grå og giver et elegant og festligt look, der også fungerer fint til hverdag. Holder 3 dage med overlak!

? ? ? ? ?5/5 IN's favorit

5. Slidstærk og lækker le vernis, farve diabolic, 170 kr. fra Chanel.
Produktet: Den meget mørke farve er smuk, og det opvejer klart, at den ikke er helt nem at lægge jævnt på. Resultatet: Lakken tørrer forholdsvis hurtigt, og det gælder også, når der er to lag lak på. Finishen er mat, og holdbarheden var tilfredsstillende med 3-4 dages varighed, inden der kunne anes slid på spidserne.

? ? ? ?4/5Læs også:

IN tester: Lipgloss
IN tester: Mascara