NEGLE

IN TESTER | Sådan får du stærke og lange negle

Er du også træt af svage og korte negle? IN har testet en neglehærder, der gør underværker. Læs hvordan du kan få pæne, stærke og sunde negle her.

Du kender måske ordsproget, at dine negle er dit visitkort. Smukke og sunde negle er med til at give dig et poleret og velplejet udseende. Det kan dog være svært altid at have velplejede negle, da vi bruger hænderne meget  – samtidig med at de bliver udsat af vind, vejr og arbejde. IN har sat skønhedsskribenten Mia Due til at teste og undersøge, om en neglehærder er løsningen til flotte, stærke negle.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | 5 lipstick hacks der vil gøre din hverdag nemmere

Jeg har selv døjet med knækkede og svage negle - specielt efter en periode med gelenegle i kombination med en kold vinter og hårdt arbejde. Intet virkede på mine trætte negle. Jeg har prøvede både olier og neglelakker der lovede lange stærke negle, men de var ingen hjælp. Jeg besluttede mig derfor at prøve en neglehærder fra Herôme.

HERÔME NAIL HARDENER
Herôme har været på det danske marked de sidste 25 år og er et af de negle brands, der er mest innovative i deres forskning, når det kommer til neglelak og neglepleje.

Jeg valgte at give mig i kast med deres neglehærder, som bruges som en kur. Den fungerer ved at trænge ned i neglen og binde neglepladerne sammen og på denne måde forstærke neglen. Når man siger ordet ”kur”, kan man måske frygte, at der ligger et stort arbejde bag, men det er der ikke. Jeg havde neglehærderen stående på mit sengebord, så jeg kunne huske at påføre den om aftenen. Den var dejlig nem at påføre – ligesom en hel almindelig neglelak - og tog blot få minutter at tørre.

LÆS OGSÅ: GUIDE | Forårets bedste sandaler – og de neglelakker, der matcher

FREMGANGMÅDE
Første aften lægges et lag på dine rene negle, anden aften lægger du et nyt lag oven på det gamle og tredje aften renser du af og starter forfra. Dette fortsætter du med at gøre i 14 dage, hvorefter du blot bruger neglehærderen to gange om ugen.

OBS! Husk at bruge en neglelakfjerner uden acetone for ikke at beskadige neglen yderligere.

RESULTAT
Resultatet er stærke og lange negle – uden tvivl det bedste jeg nogensinde har gjort for mine negle. Jeg kan ikke få armene ned over hvor godt og hurtigt produktet virker! Jeg bruger neglehærderen en gang om ugen nu, som underlak til min farvede neglelak. 
 

Foto: PR

Nail Hardener, Herôme, 110 kr.
Fås i strong (fås online HER) og ekstra strong (fås online HER)