SKØNHED

Økologien vokser

Selvom vi skal spare i 2009, bliver det ikke på økologien. Og på skønhedsfronten bliver økotrenden endnu større. Selv indpakningen af produkterne er økologiske.

- Det bliver stadig hipt at bruge tid på at få spabehandlinger i det nye år, men i stedet for at gå ud og få dem lavet, vælger mange at spare penge ved at gøre det selv derhjemme. Derfor vil vi se rigtig mange lækre produkter som duft lys, scrub- og kropsplejeserier til hjemmespa, siger skønhedsredaktør på IN, Silke Grane.


Silke Grane, skønhedsredaktør på IN.

Sund hud
Det handler om at se sund ud. En sund, strålende hud og en makeup, der ser naturlig ud. Vi kommer til at se friske, bløde farver på perfekt hud og bare en let gloss på læberne.. Helt i tråd med det naturlige look er det slut med overplukkede bryn - mere naturlige bryn vinder helt sikkert frem.

Naturligt hår
Også håret skal være naturligt - eller i hvert fald se naturligt ud. Så fladjernet kan vi godt gemme væk. Håret anno 2009 må ikke se for sat eller stylet ud. Silke Grane tror på masser af krøller (dog næppe af den permanentede slags) og skulderlangt og hellangt hår.

Læs mere om: