SKØNHED

OSCAR 2019 | DE SMUKKESTE BEAUTY-LOOKS

Se Oscar-uddelingens populære beauty-looks som i år fik selskab af funklende smykker.

Filmbranchens store og små stjerner startede traditionen tro Oscar-uddelingen ud med at lade sig fotografere, før de prestigefyldte priser skulle uddeles.  

LÆS OGSÅ: Oscars 2019: Se kjolerne fra den røde løber 

Præsentationen på den røde løber er en stor del af Oscar-uddelingen, hvorfor der bliver brugt timer på at blive rød-løber-klar. Og ligesom kjolerne, er både frisurer, makeup og smykker værd at holde øje med.  

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Oscar beauty-looks man sent glemmer

Og de mange timer kan være godt givet ud, for hvis du imponerer på den røde løber, bliver du med garanti fremhævet i medierne. Til dette års Oscars vandt det naturlige look frem for det voluminøse. Beauty-looksne var holdt simple, mange i jordfarver, som vi også ser på catwalken i øjeblikket.

De naturlige looks lod kjoler og smykker stråle. Særligt ved dette års Oscar-uddeling var det store fokus på smykkerne. Og særligt ét smykke stjal fokus.  

Funklende Oscar-nat

Lady Gaga bar det dyreste smykke, der nogensinde er blevet båret til Oscar-uddelingen. En gullig Tiffany-diamant på 128,65 karat til en værdi af 197 mio. kr. Dén bliver svær at slå.

LÆS OGSÅ: Lady Gaga blev ikke 'bedste kvindelige hovedrolle' - men stjal alligvel showet til Oscars 2019

Men også mærker som Cartier, Bulgari, Chopard og Harry Winston fik den røde løber til at funkle. Særligt gjorde det schweiziske smykkemærke Chopard sig bemærket og bliver hyldet som ’Oscars heldige juvelør’ med stjerner som Olivia Colman, Regina King og Mark Ronson i smykkerne.

Se nattens smukkeste og mest funklende beauty-looks fra Oscars 2019 her

Oscar 2019 | De smukkeste beauty-looks

LÆS OGSÅ: Oscars 2019: Her er alle vinderne 

Læs mere om: