SKØNHED

Sæt duft på din hverdag

Liflige, feminine, eksotiske og sensuelle. Her er fem skønne dufte, der kan give din hverdag et friskt pust


Ren og enkel

Det britiske mærke Clean er kendt for deres rene, lette dufte med en bred appel. Den nyeste duft Summer Linen er en herlig forfriskende duft med noter af sprød bergamotte, mirabelle og blomme.
60 ml eau fraiche, 495 kr.


En chance til

Denne friske version af Chance fra Chanel er fortryllet til en lettere og dynamisk duft, Chance eau Tendre. Duften får sin fylde af hvid musk, iris, jasmin og amber, som gør den blød og frisk på en gang.
50 ml eau de toilette, 470 kr.

Til den eksotiske
Lad dig forføre af sommerens mest uimodståelige duft Escale aux Marquises fra Dior. Den unikke sammensætning af søde tiareblomst, friske røde bær, ingefær krydret ned koriander, kryddernellike og muskatnød giver duften et eksotisk strejf.
75 ml eau de toilette, 530 kr.


Lad lidenskaben leve

Shiseidos nye sommerudgave ZEN er den perfekte duft til de lune sommeraftener. Den blomstrede, delikate duftkompositon består af liljekonval, kinesisk rose, let citrus og sensuel musk.
50 ml eau de parfum, 590 kr.


Frugtbomben
Den saftige Eau de Paradis fra Biotherm er spækket med de skønneste akkorder fra frugt som fristende blåbær, modne solbær, søde hindbær og sprød granatæble. En fornøjelig sommerduft til hele kroppen.
100 ml refreshing mist, 350 kr.