SKØNHED

Skøn Samvittighed

Det er ikke altid, der er en pink eller rød sløjfe til at signalere charity, faktisk arbejder kosmetikbranchen temmelig diskret, når de sender millioner af kroner ud at gøre godt for mennesker, miljø og forskning. Læs her, hvor dine penge giver skøn samvittighed.

 

Jurlique Replenishing
Foaming Cleanser, 285 kr./ 200 ml.

Jurlique har allerede gjort en hel del for Moder Jord ved at dyrke ingredienserne biodynamisk og økologisk på egne certificerede farme, der er som et lukket øko-system. Og følgelig tænker man også i at bevare miljøet for vedvarende bæredygtig vækst. Blandt andet anvendes genbrugspapir til emballager. En certificering af de færdige produkter er på vej.

Læs mere om Jurlique

 

Origins Organics Silkening Body Spritz, 275 kr./150 ml. - har fået Soil Association Organic Awards

Origins, hvis rene naturprodukter hidtil har været uden phtalater, vaseline og paraffin, har nu også udfaset parabener, propylen glykol og DEA i samtlige deres tre serier, som heller ikke indeholder syntetiske farve- og duftstoffer. Origins har ligeledes på deres produktionsfaciliteter indført "Environmental Management System", som bl.a. betyder, at man anvender vedvarende energi, papemballager fremstilles af 50 pct. FSC-certifi ceret karton og 50 pct. genbrugsfiber.

Læs mere om Origins

 

Doux me "Sweet Orange" Purifying Milk Cleanser, 269 kr./100 ml.

Doux me, det hippe mærke blandt kendisser, er certificeret af Bio- Cosmetique Bio Charte Cosmébio-mærket.

Læs mere om Doux me
 

Læs mere om: