SKØNHED

SKØNHED | 3 skønne julekalendere

Der findes et hav af smukke julekalendere i butikkerne, men der er nogle få, som indeholder så mange skønhedslækkerier, at det er lige før man bare skal købe en til dig selv. Her er tre, som vi på IN synes er noget ganske særligt.

Mangler du lige den sidste adventsgave eller har du i virkeligheden bare lyst til at forkæle dig selv? Så vil disse tre julekalendere måske vække din interesse, for du får rigtig meget får pengene og så gør det jo ikke noget, at de også er pæne at kigge på.

LÆS OGSÅ: Julekalendere og gaveæsker - se de bedste, denne jul har at byde på

Julekalender fra Lancôme

Denne julekalender fra Lancôme er så fin og et virkelig scoop – til din mor, en veninde, din søster, en kæreste, kone eller en anden skøn kvinde, der fortjener, at blive forkælet med en gave hver dag i december.

Den indeholder 24 pakker med luksus, flere af dem endda full-size produkter, som bl.a. Renergie øjencreme og den gode Hypnôse Mascara og Artliner. Julekalenderen forhandles eksklusivt hos Magasin og selvfølgelig også online.

Julekalender fra Lancôme, 649 kr. (indeholder en værdi af 3.277 kr.) Kan købes online HER

Julekalender fra Yves Rocher

Kan den næsten blive finere? I denne julekalender kommer gaverne i små stofposer med produkter i, én for hver dag, pakket i en stor stofpose med en julehilsen på. Mange af gaverne er full-size produkter, bestsellere og andre lækre overraskelser.

Tøjklemmer og snøre medfølger, så du kan placere din kalender, hvor og hvordan du vil. Sidste bestillingsdag for levering af kalenderen til den 1. december er den 27. november kl. 24.00.

Julekalender fra Yves Rocher, 699 kr. (indeholder en værdi af 2.125 kr.) Kan købes online HER

Julekalender fra Sephora

I kalenderen er der 24 små overraskelser – én til hver dag i december indtil juleaften. De 24 låger indeholder alt fra Sephoras ikoniske neglelakfjerner-servietter, full-size Sephora Rouge læbestift, Eye- og lipliner i brugbare farver, full-size Colorful blush og øjenskygge, samt masser af fantastiske Sephora produkter til både badet, ansigtet, håret og makeuppen.

Julekalenderen fås online, men kun via Sephoras franske webshop, men ellers kan du også få fingrene i den hos Sephora ILLUM, Frederiksberg Centret og Magasin KBH, Odense og Århus.

Julekalender fra Sephora, 350 kr. Kan købes online HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER