SKØNHED

SKØNHED | Hvor skal man spare og hvor skal man spendere?

Det er ikke altid sådan, at pris og effektivitet hænger sammen, når det gælder makeup og hudplejeprodukter. Men indimellem kan det godt betale sig at hive den store tegnebog frem, når du skal forskønnes. Her får du INs store guide til, hvor du kan spare og hvor du skal spendere, når det gælder skønhedsprodukter!

Er der altid en sammenhæng mellem pris og kvalitet? Nej, ikke altid! Og derfor kan du sagtens spare en masse penge på diverse skønhedsprodukter, hvis bare du ved, hvor du skal spare og hvor du skal spendere.

INs skønhedseksperter giver dig her en guide til, hvornår du roligt kan spare, og hvornår du skal spendere, når det gælder skønhedsprodukter.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Sådan får du hår der skinner

I galleriet nederst finder du hele guiden, men her er nogle hovedregler, du kan følge:

Makeup - Hvis man vil gøre bare en smule ud af sit ansigt, kan det koste dyrt. Men der er mange penge at spare, når man ved, hvilke produkter fra den billige ende der holder.

Hår - Når det gælder pleje og beskyttelse af håret, skal man ofte ofre lidt mere, men der findes også gode produkter, som ikke koster det hvide ud af øjnene.

Ansigt - Huden i ansigtet er udsat for sol, vind og vejr, som er med til at speede ældningsprocessen i huden op. Derfor er det en god idé at ofre lidt omtanke på, hvilke produkter der er værd at investere i, og som kan gøre den største forskel for din hud.

Krop - De fleste går i bad hver eneste dag, og det kan blive dyrt i produkter til at vaske og pleje kroppen med. Faktisk har vi i Danmark den sjove rekord, at vi er et af de lande i verden, hvor der bliver solgt flest deodoranter. Men der findes en del produkter til kropsplejen, hvor du kan spare på pengene.

Her i galleriet får du den fulde guide – hvor kan du spare, og hvor bør du spendere?

Spar eller spendér på skønhedsprodukter?

LÆS OGSÅ: SKØNHED | 5 forskellige slags blush - der kan løfte din makeup