SKØNHED

Skønhedsredaktørens favorit: 'Magi' fra det store udland

Skønhedsredaktøren tester hele tiden nye produkter, og nogle af dem er noget mere særlige end andre. For eksempel dette, der indeholder snegleslim... Det lyder måske underligt og lidt ulækkert, men det er yderst effektivt. Læs mere om produktet og se flere skønhedsfavoritter her ...

INs skønhedsredaktør om dagens beauty-favorit:
Sidste sommer var jeg til pressemøde i Sydfrankrig og sad til bords med en masse skønhedsjournalister fra Hong Kong. På mit spørgsmål om, hvad der rører sig på skønhedsfronten i deres land, var svaret meget klart. Alt fra Korea. Korea er langt foran Europa, når det gælder skønhed og udvikling af nye produkter med spændende ingredienser.

Men nu er det første koreanske hudplejemærke Benton kommet til Danmark og fås eksklusivt i Magasin. Historien bag navnet er inspireret fra filmen Benjamins Buttons forunderlige liv (filmen med Brad Pitt, som bliver født gammel og bliver yngre og yngre gennem filmen) og trukket sammen til Benton. Hovedingredienserne er snegleslim og bigift - ja, du læste rigtigt! Og muligvis lyder det ikke så lækkert, men faktisk er det nogle ganske effektive produkter, da det rensede snegleslims-ekstrakt er særdeles fugtende, beroligende, helende og beskytter også mod solens stråler. Mens bigiften virker afslappende og udglattende på de små linjer i huden.

Min favorit er Snail Bee High Content Steam Cream, som er en anti-age creme (uden duft) med en rig konsistens, som hurtigt trænger ned i huden og efterlader den helt blød.
Cremen kan købes i Magasin - HER

I galleriet herunder kan du se flere af Silkes favoritter lige nu:

Skønhedsredaktørens favoritter:

Læs mere om: