SKØNHED

Skønhedsredaktørens festlige jule-favoritter

INs skønhedsredaktør Silke Grane anbefaler sine gode produkter til julens fester

Når man skal gøre sig klar til festlige lejligheder, er der nogle skønhedsprodukter, som er helt uundværlige. Som makeup med lir, farverige neglelakker og glans til lokkerne.

Til det store bal
Jeg kan ikke stå for makeup, der næsten i sig selv sætter scenen til en god fest. Som fx Grand Bal Palette, der er et stjerneprodukt i Diors eksklusive julekollektion. Den indeholder to glitrende øjenskygger i sølv og guld, to smukke lipglosser samt en sort eyeliner. 660 kr.

Snyd dig til tætte vipper
Den lille trebenede tip på Clarins' 3 Dot Liner er genial, når jeg vil lægge eyeliner helt nede på vippekanten. Det giver et tættere, mere fyldigt udseende til vipperne og en rigtig fin, naturlig eyelinereffekt. 195 kr.

Det sidste pift
Understreg dit festlook med den helt rette farve neglelak. Lige nu er jeg vild med Sally Hansens Complete Salon Manicure neglelakker, som indeholder underlak, pleje, farve og overlak i ét. Hurtigere og nemmere kan det ikke blive. Favoritten er farven Café Au Lait, 90 kr.

Der er noget i luften
Jeg elsker duftlys, og favoritten er Tocca Cleopatra, som fylder rummet med en frisk, ren og delikat duft. 300 g, 340 kr.

Parfume på farten
Flere af de store designerbrands har endelig fundet ud af, at vi kvinder gerne vil have yndlingsduften med i håndtasken. Så de har skabt en række små flakoner, som er lige til at tage med. Som fx Burberry Body Purse Spray, 3 x 15 ml, 430 kr.

Det glatte lag
Denne lille krukke er min yndlings, når jeg skal til fest. Den lille balm fylder nemlig linjer, store porer og ujævnheder ud, så min hud fremstår mere glat og ensartet. Og så fejer den trætheden af mit ansigt på et splitsekund. Bagefter tilføjes blot foundation, og huden er som ny. Instant Smooth Perfecting Touch fra Clarins. 15 ml, 220 kr.

Blanke lokker
Når lokkerne trænger til glans, bruger jeg gerne Orofluido Shine Spray, hvis konsistens virker som en ultralet olie uden at tynge. Samtidig tilføjer den en diskret vaniljeagtig duft. 50 ml, 139 kr.