SKØNHED

Skønhedstips fra en topmodel

Hår, hud og negle... L'Oréal Paris' nye spokesperson Lara Stoner deler ud af sine bedste beautytips.

Den hollandske topmodel Lara Stone er netop blevet spokesperson for L'Oréal Paris, som dækker over flere kategorier som makeup, hårplejeprodukter, samt hårfarver. Med sin Bardot'ske udstråling og sexede mellemrum mellem fortænderne er hun blevet et tidens hotteste skønhedsikoner. Her er nogle af hendes bedste skønhedstips.

Lara Stone: mine 5 beautytips

Hvilke skønhedsprodukter kan du ikke leve uden?
- Jeg elsker det nye hudplejeserum Skin Perfection (kommer først til Dk i 2014, red.), den gør min hud silkeblød og perfekt at se på. Den er bedst at starte dagen på. Når det gælder makeup kan jeg ikke leve uden Color Riche L'Extraordinaire lipstick i farven 601 (100 kr) - den giver læberne både fugt og farve på en ny måde. Til mit hår bruger jeg gerne Elvital Extraordinary Oil (95 kr), som giver ekstra glans og en tekstur, der gør en forskel.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Har du nogle hemmelige skønhedstips?
- De er ikke hemmelige, men jeg sværger til masser af søvn og at drikke rigeligt med vand.

Hvilken er din yndlings neglelak?
- Da jeg er hollænder, kan jeg godt lide orange nuancer til neglene. Specielt fordi det er en af mine nationale farver.

Hvordan gør du dig klar til en rød løber event?
- Jeg kan ikke lide at bruge for lang tid på at gøre mig klar. Jeg foretrækker at bevare tingene simple og jeg arbejder på at få et naturligt makeuplook og et ikke alt for sofistikeret hårlook.

Hvordan sørger du for at holde din hudtone jævn?
- Tidligere døjede jeg med en spættet, ujævn hudtone, men med produkter som BB creme og den nyeste Nude Magic CC Cream (130 kr.) er det ikke et problem mere. Det er den bedste og meget naturlige måde at udjævne min hudtone på.

Hvad spiser du, når du træner (hvis du gør)?
- Jeg har brugt James Duigans Clean & Lean kogebog (fås på Amazon.com) rigtig meget, jeg elsker alle hans enkle, sund og smagfulde opskrifter. Jeg træner med en personlig træner og går også til yoga. Og så spiser jeg generelt meget sundt.

Kilde: L'Oréal Paris

LÆS OGSÅ: Bruger du din parfume rigtigt?