SUNDHED & TRÆNING

10 ting, som glade kvinder gør hver dag

Hvad skal der til, for at du slipper de unødvendige bekymringer og bliver gladere for dig selv og dit liv? Bliv inspireret af 10 ting, som glade kvinder gør hver dag, der kan give dig flere smil på læben og mere overskud i hverdagen.

Livet er for kort til unødige bekymringer og sure miner. Men hvad er det, der helt konkret skal til for, at mundvigerne vender den anden vej og sindet føles lettere? IN guider til 10 ting, som glade kvinder gør, som f.eks. at sende kollegaen en sød hilsen, give en kompliment til en fremmed eller være taknemmelig for et varmt bad på de dage, hvor det hele ellers føles håbløst.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER 

1. De siger ikke ‘ja’, når de mener ‘nej’

Den dårlige vane er en sand lykke-dræber. For hvis du ikke har lyst til at tage en drink med en ven, så lad være. Hvis du ikke har overskud til en familiemiddag, så meld fra. Det er nemmere at have det godt, hvis du siger fra overfor de ting, som du med det samme kan mærke, at du ikke har lyst til.

2. De er generøse med komplimenter

Hvis du nogensinde har fået en kompliment af en, du ikke kender, så ved du, at det hurtigt kan ændre din dag i en positiv retning – specielt hvis det kommer fra en anden kvinde. Hold dig derfor ikke tilbage, hvis du beundrer andre for deres smil, stil, aura, mod eller andet. Sig det højt. Det vil blive taget godt imod og give andre en bedre dag.  

LÆS OGSÅ: Meditation er bedre end ferie

3. De bærer ikke nag

Det gør mere ondt på den person, der bærer nag, end den, som der bliver båret nag overfor. Har du negative følelser overfor nogen, så vil de kun få dig til at have det dårligt. Det er ligegyldigt, om du får tilgivet ansigt til ansigt eller blot i dit eget stille sind, så længe du giver slip eller lader det fare, så du har det mindre at bære rundt på mentalt.

4. De gør små gode gerninger

Hvornår har du sidst lagt et lille stykke chokolade på din kollegas bord uden, at vedkommende så det? Eller efterladt en seddel med en sød hilsen på din nabos dør? Små gode gerninger kan gøre stor lykke hos andre og fremadrettet hos dig selv.

5. De siger ikke, at de vil være noget, de ER det allerede

Stop med at sige til dig selv, at du vil være forfatter, sangerinde eller maler. Vær det i stedet. Afsæt tid hver eneste uge, så du kan udleve din drøm – uanset om det er hos en professionel eller hjemme i dine egne trygge rammer.

6. De er taknemmelige – hver dag

Er du taknemmelig hver dag, kan det hurtigt ændre dit liv. For er du i stand til, at tænke på tre ting hver dag, som du er taknemmelig for, så kan selv den værste dag pludselig se bedre ud og ændre dit humør på få sekunder. Det behøver ikke være store ting, men blot helt lavpraktiske ting som en varm seng, en tur med hunden eller en god bog.

7. De prioriterer sig selv

Glade kvinder ved, at det vigtigste i verden er deres helbred; både det mentale, psykiske og følelsesmæssige. Derfor prioriterer de både tid og penge, så de kan få det, som de behøver. Er økonomien ikke til en skønhedsbehandling hver uge, så husk, at det vigtigste er at få tid til at pleje dig selv. En ansigtsmaske, en god bodyscrub eller et fodbad derhjemme tæller også. Det vigtigste er, at du husker at tage dig af dig selv, så du har overskud til at tage dig af andre.

LÆS OGSÅ: Sådan får du mere ud af dagen

8. De har et sundt forhold til penge

Glade kvinder lader sig ikke diktere af deres bankkonto. Er der noget, de gerne vil, så prioriterer de og sparer op, til de har råd i stedet for at købe over evne og dermed få unødige bekymringer med hjem i shoppingposen eller på rejsen.

9. De bekymrer sig ikke om, hvad andre mener om dem

Det nytter ikke noget at stile efter, at alle kan lide en, for kan de det, så er man ikke autentisk. Glade kvinder er dem selv, og tager sig ikke af, hvad andre mener om dem, hvilket giver dem mindre bekymringer og et lettere sind.

10. De spørger sig selv til råds

Der er en god grund til, at du måske ofte bliver offensiv, når andre giver dig gode råd – det er simpelthen fordi, du allerede godt selv ved det. Derfor er der ikke nogen grund til at spørge andre end dig selv til råds. Du har svarene på dit eget liv. Er de svære at finde, så er det fordi, at du ikke lytter til din indre stemme. Spørg om råd indefra og søg støtte udefra.

Kilde: The Zoe Report

LÆS OGSÅ: Sådan får du den mest effektive lur