SUNDHED & TRÆNING

4 små tips til sundere desserter

En velsmagende, sød dessert som også er sund? Det er vist et mindre mirakel for os, der prøver at undvære sukker men bare ikke kan slippe de søde sager. Der er faktisk mange måder, hvorpå man kan tilfredsstille den søde tand, uden at det behøver være usundt. Se her en liste over fire tips, der kan gøre desserten lidt sundere.

Der er ikke noget som en god dessert til at slutte et lækkert måltid af med. Det må være noget, de fleste holder af. Kageonsdag er i hvert fald en dag der ses frem til med stor begejstring her på IN-redaktionen og vi er flere der drømmer om denne romkugle oftere end hvad godt er). Men nogle gange kan det være godt at prøve nogle alternativer af. Det er nemlig ikke alle desserter, der behøver at være usunde.

Se også: Opskrifter på tre sunde (og flotte) bud på morgenmad

Vi har før skrevet om sundere søde sager og vist, at man sagtens kan nyde en sund snack, der smager ligeså syndigt som en sukkerbombe. Bare fordi man gerne vil give kroppen en pause fra sukker, behøver man ikke opgive de søde sager. Der er mange ting, man kan gøre, for at gøre desserten mere sund - uden man behøver gå på kompromis med smagen. Så tag et kig i galleriet nedenunder og bliv inspireret til, hvordan desserten kan blive sundere.

4 små tips til sundere desserter

Læs mere om: