SUNDHED & TRÆNING

5 gode råd til en bedre nattesøvn

Drømmer du også om en bedre nattesøvn? Så læs med her, når vi afslører 5 gode søvnråd, og deler 10 styles, som du kan nyde din skønhedssøvn i.

Drømmer du også om at være fuldt udhvilet hver morgen, men er i tvivl om, hvad du kan gøre for at opnå en bedre nattesøvn? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Vi afslører her 5 gode råd til at opnå en bedre nattesøvn, så du altid kan føle dig fuldt udhvilet og klar til en ny og god dag.

5 råd til en bedre nattesøvn

1. Søvnen skal bringe dig glæde

Vi bruger så stor en del af vores liv på at sove, så sørg for at søvnen bringer dig glæde. Din søvn skal være en fornøjelse, og noget du ser frem til.

2. Få nok søvn

Det er vigtigt, at du får nok søvn, og giver kroppen og hjernen tid til at bearbejde og genopbygge sig selv efter en lang dag. Forsøg helst at få 7-8 timers søvn hver nat.

Læs også: Det bedste og værste at indtage inden sengetid

3. Sørg for at have et godt sovemiljø

Et godt sovemiljø er helt essentielt for en god nattesøvn. Sørg for ikke at blive forstyrret af din telefon, hav et godt indeklima, en god madras og et mørkt, stille og køligt soveværelse.

4. Slap af inden du skal sove

Mindst en time før du skal sove, skal du give dig selv tid til at slappe af og komme helt ned i gear. Gør det, som får dig til at falde helt til ro, hvad end det er at skrive taknemlighedsdagbog, tage et varmt bad eller læse en god bog.

Læs også: 7 gode og sunde vaner du bør unde dig selv

5. Få nok motion

Motion er vigtig for vores trivsel og velvære, og den medvirker til at give os en dybere og bedre nattesøvn. Få pulsen op mindst én gang hver dag, men sørg for at du er færdig med din træning minimum to timer før sengetid.

For at optimere din velværdsfølelse yderligere har vi i galleriet herunder samlet 10 skønne styles, som komplementerer de 5 gode søvnråd, og sørger for, at du ser brandgodt ud, imens du følger dem. Swipe dig igennem galleriet og find det look som du skal nyde din næste skønhedssøvn i.

En bedre nattesøvn

Læs også: 5 træningsvideoer du kan lave hjemme på stuegulvet