SUNDHED & TRÆNING

5 overraskende tips til at forebygge migræne

Lider du af migræne-anfald? Har du prøvet alt? Prøv med disse fem overraskende råd

Du har sikkert prøvet det hele: Piller, diverse behandlinger og akupunktur. Migræne kan være så invaliderende! Derfor er det heldigt, at der findes fem måder, du sikkert ikke har prøvet at behandle din migræne.

Her er fem tips til at forebygge migræne - så du kan komme ud og nyde solen og livet igen.

Botox:

Mens de fleste forbinder botox med behandling af rynker, kan botox-behandlinger også hjælpe dig af med migræne. I 2010 blev botox anerkendt i USA, som behandlingsform for folk, der lider af migræne. Denne metode anbefales især til folk, der anfald mere end 15 gange om måneden.

Træn maven flad:

Et strammere maveskind ser ikke bare godt ud i en bikini. Ifølge videnskabelige undersøgelser har kvinder ekstra fedt på maven 37 procent højere risiko for at få migræne-anfald. Og faktisk kan det at tabe sig 5 kilo gøre en kolossal forskel - så det er bare med at finde kondiskoene frem og løbe maven stram.

Få bugt med din allergi:

Ifølge en undersøgelse, foretaget af American Headache Society, lider hver tredje allergiker af migræne. Det skyldes blandt andet, at din krop producerer kemiske stoffer, som giver dig hovedpine, når du får en allergisk reaktion. Det kan derfor hjælpe at tage sin medicin - og at få styr på sin allergi, hvis man ikke allerede har været til hjælpen.
 

Tjek vejrudsigten:

Migræne kan også komme af bestemte vejrforhold - så tjek vejrudsigten! For hver 5. grad, temperaturen stiger, øges risikoen for at få migræne med 7,5 procent. Det skriver Harvards avis, Harvard Gazette. Kommer det til at tordne og lyne, har folk, der lider af migræne, endnu større risiko for at få et anfald. Så på stormfulde dage handler det om at være ekstra opmærksom på sine andre udløsere og sørge for at holde kropstemperaturen nede med masser af kold vand.
 

Spis p-piller:

Mange kvinder oplever, at de får færre migræneanfald, når de er på p-piller.

Kilde: Health Magazine