SUNDHED & TRÆNING

7 sunde nyheder, du skal kende

Det er ikke altid nemt at holde en sund livsstil i en travl hverdag, men der findes en række nye produkter, som gør det nemt at holde sig sund i hverdagen. IN har samlet 7 sunde nyheder, du skal kende!

Få dit daglige vitaminboost, udrens kroppen og bliv inspireret til en sundere livsstil på en nemmere måde. Her er 7 sunde nyheder, du bør kende!

LÆS OGSÅ: 10 madvarer der kan nedsætte følelsen af stress

1. Ren og skær juice

Gro Juice er et nyt firma, som laver juicer af økologisk og biodynamisk frugt og grønt fra danske gårde. Juicerne er koldpressede, så de bevarer vitaminer og mineraler, de er uden tilsætningsstoffer, og flaskerne er lavet af genbrugsglas.

Gro Juice, priser fra 20 til 40 kr. Se forhandlerliste HER

2. Råt drys 

Giv din morgenskyr eller -smoothie et ekstra skud sundhed med Raw Blend, som fås i fire varianter. Blandingerne indeholder fx chiafrø, guarana og forskellige bær.

Raw Blend fra Organic Human,175 g (ca. 45 portioner), 199 kr. Fås i flere udgaver HER

 

3. Det grønne pulver

Grøn matcha-te er på ingen måde en ny opfindelse, faktisk er den en af de ældste typer af te på markedet, men Byoh Matcha har for alvor bragt den grønne trend til Danmark – i en økologisk udgave. Nyd den som te eller brug den i madlavningenn. Det grønne pulver har virkelige mange sunde egenskaber, som du kan læse mere om HER

Byoh Matcha, Excellent Grade P1, 30 g, 299 kr. Fås online HER

4. God chokoladesamvittighed

Okay, chokolade er måske ikke ligefrem sundt for taljemålet. Men det kan være godt for sjælen. Især når det er økologisk, fairtrade og smukt pakket ind som Seed & Bean. Chokoladen, som fås i mange varianter, er håndlavet i England, og papiret er lavet af plantefibre, som let nedbrydes i naturen. 

Seed and Bean 75 g, 27,95 kr. Fås i flere udgaver HER

5. Teen der booster dit immunforsvar

Teatox Natural Defense er en sand vitamin- og mineralbombe, der booster din immunforsvar – og så er den 100% økologisk. Drik den forbyggende, eller når du er forkølet. Teen indeholder bl.a. økologisk brombær, granatæblekerner og lakridsrod. Teatox producerer også andre sunde teer med forskellige formål, som eksempelvis 'Daily Balance', der hjælper at opretholde din væskebalance og får din krop til at slappe af samtidig med at stimulere dit sind. 

Teatox, 50 g, 135 kr. Fås i mange varianter HER
 

6. Sund indefra ud

Kroppen kan ophobe giftstopper, tungmetaller og affaldsstoffer, der på sigt kan medfører alvolige sygdomme. VITAVIVA har lavet en ny udrensningsserie bestående af 7 Day Cleanse, Liver Cleanse og Kidney Cleanse. Tanken bag denne serie er, at man med jævne mellemrum kan udrense sine tarme for disse stoffer og på denne måde holde sig sund indefra ud. INs skønshedsskribent, Mia Due, har testet VITAVIVAS 15 day cleanse, som du kan læse mere om HER.

VITAVIVA laver også flere former for kostilskud. Læs mere om produkterne og køb dem HER 
 

 

7. Go coconut

Der kan efterhånden ikke herske tvivl om, at kokos er sundt! MyCoco er frisktappet kokosvand direkte fra plantagen i Brasilien. Kokosvandet renser og genopretter fugtbalancen i kroppen og er rig på kalium, der spiller en vigtig rolle i dannelsen af ​​muskelvæv og hjertesundhed - helt perfekt både før og efter en tur i træningscenteret!

MyCoco, 330 ml, myCoco, 25 kr. Fås fx i Matas fysiske butikker eller i deres webshop HER.

LÆS OGSÅ: Sund som INs chefredaktør, Anne Axholm


 

Læs mere om: