SUNDHED & TRÆNING

7 usædvanlige slanketips

At drikke lidt mere vin eller lidt varmere vand lyder næppe som noget fra en slankekur. Men faktisk er det to råd, der kan komme dig til gode, hvis du gerne vil smide det ekstra kilo. Se her i galleriet hvilke andre usædvanlige tips, der kan gavne en eventuel slankekur.

Vi bombarderes dagligt med tilbud til alverdens mærkelige piller, fantastiske før-og-efter billeder eller nye og mirakuløse slankekure. Det synes uundgåeligt at tage et kig på nettet uden med det samme at være omringet af forskellige slankekure og diæter. Og leder man rent faktisk efter nogle gode slanketips, kan det være umuligt at finde hoved og hale i, hvad man egentlig skal og ikke skal gøre.

Se også: Opskrift på laksefilet med kapers-estragonsmør

Hvis man ønsker at slanke sig, hvad må man så egentlig spise, og hvad må man ikke? Og hvad virker overhovedet …Nu stopper vi for et øjeblik den forvirrende strøm af slankekure samt do's-and-don'ts og fokuserer på nogle lidt anderledes og sjovere tips til, hvordan man kan smide det ekstra kilo. Det kan for eksempel være ved at bytte det kolde glas vand ud med et varmt eller sågar nyde et glas vin.

Læs mere om: