SUNDHED & TRÆNING

Føler du dig nedtrykt? Sådan ændrer du dit humør på 60 sekunder

Der skal ikke mere end et minut til at ændre dit humør til det bedre. Bliv guidet til en effektiv mini-meditation her, som du nemt kan bruge i hverdagen.

Føler du dig nedtrykt, kan det hurtigt gå negativt udover din hverdag, hvor du mangler energi til dig selv, dit arbejde og andre omkring dig. Heldigvis kan du selv ændre dit humør til det bedre, det kræver blot, at du afsætter et minut, hvor du fokuserer på dine tanker og leder dem i en langt mere behagelig og konstruktiv retning, så du efterfølgende får en bedre dag. Bliv guidet til en effektiv mini-meditation herunder, som løfter dit humør med det samme.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

1 minuts mini-meditation

Taknemmelighed fungerer som øjeblikkelig modgift mod dårligt humør. Det er faktisk så godt som umuligt, at føle sig både nedtrygt og taknemmelig på samme tid. Derfor har denne lille mini-meditation taknemmelighed som omdrejningspunkt.

LÆS OGSÅ: Meditation: Sådan kommer du igang

1. Luk dine øjne.

2. Tænk på tre mennesker eller ting, som du er taknemmelig for – og her gælder din mobiltelefon ikke! Du skal vælge tre ting, som du er oprigtigt taknemmelig for. Det kan fx være en speciel person i dit liv, personen som gav dig sin plads i toget, dine børns gode helbred, at det ikke regnede i dag… det er ligegyldigt, om det er stort eller småt – det hele tæller. Kaffe kan også være på listen.

3. Åben dine øjne. 

Sådan! Det er da let.

LÆS OGSÅ: Meditation gør dig stærk og energifyldt

Kilde: Unplug: A Simple Guide to Meditation for Busy Skeptics and Modern Soul Seekers