SUNDHED & TRÆNING

Gwyneth Paltrow og personlig træner laver tv-program om vægttab

Skuespilleren Gwyneth Paltrow og hendes personlige træner hjælper kvinder i form.

Bedsteveninderne Gwyneth Paltrow og hendes personlige træner Tracy Anderson går igen til kamp mod kiloene i en ny tv-føljeton på den amerikanske tv-kanal AOL On. Her hjælper de kvinder med at ændre deres kropsform.

"Vi fokuserer på kvinder, som har overvundet deres krop. Kvinder som er gået igennem virkelig tragiske situationer i deres liv med selvmedicinering gennem overspisning eller alkoholmisbrug," siger Tracy Anderson i et interview med Racked.com.

Gwyneth Paltrow er nyt ansigt for Max Factor.
 

Den personlige træner har dog ikke afsløret, hvordan hun har hjulpet sin klient til at træne numsen i form til strip-scenen i hendes nye film Thanks for Sharing. I programmet er der nemlig først og fremmest fokus på, hvordan træning kan bruges som en metode til at hele krop og sjæl.

"En kvinde havde mistet sin søn, som elskede Kempokarate, så hun begyndte at udøve det. Hendes krop begyndte at ændre sig, men sagens kerne er, at hun ikke gjorde det, fordi hun var dedikeret til et mål drevet af forfængelighed. Hun brugte sin sorg-energi, og lagde den over i noget andet," siger Tracy Anderson.

Læs hvordan stjernerne holder sig i form
 

Også den 32-årige designer Nicole Richie har sit eget tv-program på kanalen under titlen Candidly Nicole, der kører på et tema af morsom uforskammethed. Her taler stjernen blandt andet ud om forholdet til sin 'Amager-nummerplade', og viser sine evner som hip-hop danser.