SUNDHED & TRÆNING

Heidi Klum: Jeg er altid tilpas med min krop

Modellen Heidi Klum har altid følt sig meget tilpas med sin krop, men hun er samtidig også blufærdig, når hun skal klæde sig på.

Den 40-årige supermodel Heidi Klum har altid været blufærdig omkring sin misundelsesværdige figur, men hun har samtidig aldrig bekymret sig unødigt omkring, for det har altid været en prioritet for hende at holde sig i form.

Skuespilleren Cameron Diaz mener, at alle kan få hendes krop. Læs hvordan her

"Jeg har altid følt mig godt tilpas med min krop. Jeg har altid været meget selvsikker, og det er jeg stadig. Jeg ville ikke gå i træningscenteret i sports-BH og små shorts. Jeg føler, at alt hopper op og ned. Men det gjorde jeg heller ikke før," siger Heidi Klum til Women's Health magazine.

Læs hvordan du bliver smuk som kronprinsessens stylist her

Men ikke desto mindre er modellen, der er mor til niårige Leni, otteårige Henry, syvårige Johan og fireårig Lou, efter hun er fyldt 40 år blevet nødt til at arbejde hårdere for at vedligeholde sin krop.

"Stofskiftet ændrer sig afgjort, når du fylder 40. Jeg har altid tænkt, at det ikke ville ske for mig, men det sker nu. Hvis jeg giver mere efter, skal jeg træne mere. Jeg har fundet ud af, hvad der fungerer for mig," siger hun.

I denne uge blev det offentliggjort, at Heidi Klum for nyligt har droppet forholdet til bodyguarden Martin Kirsten, efter de har været sammen i halvandet år.

Læs mere om: