Annonce
SUNDHED & TRÆNING

Helena Christensens 9 bedste råd til en sund livsstil

Fotograf, designer, iværksætter og supermodel Helena Christensen ved, hvordan hun holder sig sund i en travl hverdag. Få hendes bedste råd her.

Med et tætpakket skema kan det være en udfordring at træffe de sunde valg. For Puori-ambassadør Helena Christensen er det altafgørende, at hun holder den sunde balance, så hun har energi nok. Vi har fanget hende til 9 hurtige spørgsmål om sundhed, overskud og balance.

Hvordan holder du dig sund?

- For mig betyder sundhed, at man er stærk, energisk og aktiv. Jeg spiser sundt og varieret og træner jævnligt. Og så prøver jeg at få en god nats søvn, så ofte som jeg kan.

Hvordan træner du?

- Jeg bokser tre gange om ugen og supplerer med løb og yoga. Jeg svømmer også i havet og i floder og går mange lange ture med min hund.

Hvordan sørger du for at få trænet i en travl hverdag?

- Når jeg har travlt, er det ofte i perioder, og så må jeg prøve at klemme træning ind, der hvor jeg kan. Men når jeg arbejder hjemmefra eller har fri, prioriterer jeg at træne

Hvad er de største benspænd for en sund livsstil?

- At få nok søvn! Det er altid det, der laver rav i mine dage. Jeg spiser også meget, så det er vigtigt, at jeg holder min forbrænding i gang. Når jeg er på ferie eller arbejdsrejser, ville jeg gerne have mere rygrad, når det gælder træning.

Hvilke sundheds-trends vil du aldrig hoppe med på?

- Jeg ville aldrig hoppe med på en ”crash diet”, hvor man taber sig meget på kort tid. Det holder bare ikke, for kroppen har brug for føde og fedt, men selvfølgelig primært det sunde fedt. Hvis man skal tabe sig, så tror jeg på, at det virker bedst med mindre portioner, det sunde fedt, og en masse motion.

Hvilken rolle spiller kosttilskud i dit liv?

- De giver mig de ekstra vitaminer og næringsstoffer, min krop har brug for, som jeg måske ikke altid får nok af gennem min kost.

Hvordan stødte du på Puori?

- Det var en af mine venner, der fortalte mig om produkterne, og Puoris filosofi om fuldstændig gennemsigtighed, og så besluttede jeg mig for at prøve. Tilskuddene dækker min krops basale behov på den sundeste måde. Og så slipper jeg for at blive forvirret af alle de forskellige produktdeklarationer på de kosttilskud, der er på markedet. Det blev jeg lettet over.

Hvordan opretholder du en sund balance i dit liv?

- Jeg lytter til mig selv. Jeg kan mærke, hvad min krop har brug for både fysisk og mentalt. En stor del af mit liv foregår ude i naturen. Det er noget, der holder mig i balance. Hvis jeg kan holde min krop sund ved at træne og være aktiv og supplere med de næringsstoffer, den har brug for, så er jeg et stort skridt tættere på at være i balance.

Hvad er det vigtigste, du har lært med alderen?

- Det er nok meget trivielt, men den holder bare at få god søvn og drikke en masse vand. Og så handler det bare om at nyde de gode øjeblikke og prøve på ikke at være for nede over de lidt svære tider. I den sidste ende gør det jo ingen forskel, så man kan lige så godt prøve at være optimistisk, selv om det ikke altid er let.

Om Puori:

Helena Christensen er ambassadør for Puori.

Puori anbefaler kosttilskud som et supplement til en sund og aktiv livsstil, da kosttilskud alene ikke er nok til at sikre en sund og frisk krop. Vores helbred er afhængigt af kvaliteten af den mad, vi spiser, men spisevaner og indtag af færdigproduceret mad har gjort det svært at få alle de vitaminer og mineraler, vi har brug for fra kosten.

Puoris mission er fuldstændig gennemsigtighed, så det er let for forbrugeren at gennemskue deklarationerne bag på produkterne. Kosttilskud skal ses som et supplement til en sund og aktiv livsstil, og det anbefales kun, at du tager tilskud, hvis du er i underskud af vitaminer eller mineraler. Hvis du er i tvivl om din sammensætning af kosttilskud, så tal med din læge.

Alle Puoris produkter er testet af et tredjeparts laboratorium som en del af ’The Clean Label Transparency Project’. Læs mere her.

Se et udpluk af Puoris udvalg herunder, og læs mere om kosttilskuddene her.

Puori

Læs mere om: