Foto: L\'Oréal
SUNDHED & TRÆNING

Kirsten Dunst: 'Jeg spiser ret sundt, men holder mig fra detox'

INs skønhedsredaktør Silke Grane har været i Paris for at møde den blonde Hollywood-stjerne Kirsten Dunst, til en snak om hår og skønhed. Læs mere i april-nummeret af IN, som er ude lige nu! Herunder kan du læse om skuespillerindes syn på sundhed ...

INs skønhedsredaktør Silke Grane tog en tur til Paris for at tale med Kirsten Dunst, der er talskvinde for det franske frisørmærke L'Oréal Professionnel. I denne måneds IN kan du læse de bedste hårtips fra skuespillerinden og lige her kan du læse om hendes syn på sundhed. Vi spurgte hende om hvad hun gør for at holde sig sund:

"Det er en balance, som jeg stadigvæk prøver at ramme. Jeg spiser ret sundt, men laver ikke de der detox-kure. Det må være meningen, at kroppen skal kunne udrense sig selv. Jeg har dyrket lidt af det samme motion som Gwenyth Paltrow laver med Tracy Anderson (personlig træner og fitnessekspert for Hollywoodstjernerne, red.). Anderson har blandt andet et fitness-hold, hvor der hænger nogle bånd ned fra loftet, og med dem laver vi en slags dansende workout. Det kan jeg rigtig godt lide. Generelt skal der være en balance i alting i livet. Jeg lever sundt det meste af tiden, men skejer også ud. Fx i de her dage, hvor jeg er i Paris. Hvis jeg kun levede sundt, skulle jeg jo droppe croissanter og macarons, og det gør jeg selvfølgelig ikke. Dem spiser jeg da selvfølgelig."