SUNDHED & TRÆNING

Kom i form som Sussi La Cour

Sussi La Cour har testet et intensivt træningsløb ved navn 'Move-ment'. Læs om hendes erfaringer her

Vil du have en smækker krop som Sussi La Cours? Så er det med at finde løbeskoene frem, for forretningskvinden og den tidligere 'Langt fra Las Vegas'-stjerne ligger ikke på den lade side. Hun elsker at løbe, og i en artikel i IN skriver hun om sine erfaringer med den nye og intense træningsdisciplin, Move-ment.

Beslutningen om at presse sig selv til det yderste kom efter en hyggeaften med en god veninde, som fik Sussi La Cour til at indse, at der skulle træffes nogle afgørende livsstilsvalg, hvis hun ville blive med at føle sig ung indvendigt.

"Jeg har brug for at komme ud af min 'comfort zone' og ud af den osteklokke, jeg har befundet mig i ganske længe," skriver hun i IN.

En ny start

Hun drog til Lanzarote for at møde personlig træner Folkert Hehrends, som lever af at coache folk til en bedre og sundere livsstil. Han har firmaet Move-ment, hvor filosofien er, at man skal have lige dele fokus på den fysiske såvel som den mentale del af et træningsforløb. Og netop den tanke er ifølge Sussi La Cour nødvendig. Det er ikke længere nok at være lækker. Man skal også have det godt med sig selv, og det kommer indefra.

"Baller af stål har jeg haft. Men i dag skal der mere til for at gøre mig tilfreds, selvom en god røv kan se flot
ud på min krop og tænde mine unge elskere," siger Sussi La Cour.

Sådan kommer du i form som Sussi La Cour

Det træningsforløb, som Sussi valgte, hedder 'Body Transformation', og programmet varer i 70 dage. I løbet af træningsperioden skal man følge en anbefalet diæt, og man skal indstille sig på et hårdt fysisk opbyggende strukturforløb.

"Folkert er tilhænger af at træne i naturen og benytte sig af de elementer, der findes, fx pulstræning i sandet på stranden, løb op ad stejle bakker eller seje frøhop på trapper," skriver Sussi La Cour i IN.

Lyder det lidt for intenst for dig? Så anbefaler Sussi også en god gammeldags løbetur.

"Jeg elsker simpelthen at løbe, og det vil jeg aldrig undvære!" skriver hun.

I galleriet nedenfor får du de bedste kosttips fra Move-ment.