SUNDHED & TRÆNING

Marie Askehave: Jeg løber for at få større kropstilfredshed

Skuespilleren Marie Askehave nyder sin daglige løbeture, fordi det giver hende større kropstilfredshed.

15 minutter om dagen. Så enkelt er den 40-årige skuespiller Marie Askehaves løberutine. Det til trods for, at hun har to små børn, for løb giver hende så meget, hun ikke kan undvære. "Det booster min selvtillid. Efter en løbetur føler jeg, at kroppen er blevet lidt strammere, selv om der selvfølgelig ikke er sket meget" siger Marie Askehave til magasinet Fit Living.

Få step-by-step guiden til en flad mave

En simpel løbetur kan faktisk gøre, at både baller og mave føles strammere på den smukke skuespiller, mener hun selv.

Marie Askehave opdrager børn med træning

Derfor er det også en prioritet for Marie Askehave, at hun lærer sine børn at blive glade for motion, mens de vokser op.
"Det er vigtigt, at de får et godt forhold til motion og træning, så det bliver en naturlig del af deres hverdag" siger hun til magasinet.

Få flad mave med disse 12 fødevarer

Hun har da også selv helt klare regler for, hvad hun vil og ikke vil spise, og en MacDonalds-burger eller en påsmurt omgang Miracle Whip vil for eksempel aldrig finde vej til hendes smagsløg.

Skuespilleren hygger med slik

Til gengæld ved Marie Askehave godt, at hun kunne blive meget bedre til at spise salat, men skuespilleren føler generelt, at det er svært at finde vej i sundhedsjunglen.
"Den ene dag må man ikke for meget protein eller gluten eller kulhydrater, og den næste dag er det lavet om. Det er umuligt at finde rundt i, og hjemme hos os findes hygge også i en skål slik på sofabordet" siger hun.

Få syv tips til hurtigt at opnå en flad mave

Marie Askehave er gift med kollegaen David Owe, som hun har to døtre med.