SUNDHED & TRÆNING

Naomi Campbell: Sukker er narko

Modellen Naomi Campbell er for nyligt blevet vegetar, fordi hun ikke længere ønsker at spise usundt, men hun indrømmer, at hun nogle gange ikke kan modstå sin trang til sukker.

Den 43-årige supermodel Naomi Campbell bryder sig ikke om at spise fødevarer der er usunde, men hun indrømmer, at hun ind imellem give efter for sin trang til at spise sødt i ny og næ, selv om det at guffe søde sager i sig ikke er godt for hende.

"Jeg drikker ikke alkohol men en gang imellem, spiser jeg dessert. Det er lidt forskelligt. Forleden spiste jeg candyfloss, men det var længe siden, jeg havde ikke fået så meget sukker i min krop, at jeg ikke kunne sove. Det er virkelig sandt, når de siger, at sukker er narko," siger Naomi Campbell til Harper's Bazaar.

Modellen Naomi Campbell brød sammen under et interview. Læs mere her

Catwalk-dronningen, der finder nye model-talenter som mentor i talentprogrammet The Face, indrømmer også, at hun ind imellem springer over et måltid, når hendes travle hverdag forhindrer hende i at komme hjem til aftensmad. Hun bryder sig nemlig ikke om at spise sent om natten.

"Jeg bryder mig ikke om at spise efter klokken 20, hvis jeg kan undgå det. Så foretrækker jeg at spise en stor frokost og springe over aftensmaden. Men hvis jeg går ud til middag med venner, spiser jeg selvfølgelig men let," siger Naomi Campbell.

Modellen Naomi Campbell føler, at hun udvikler sig hele tiden. Læs hvordan her

Modellen sværger desuden til juice-kurer og tilstår, at hun finder det svært at finde ud af, hvad hun skal spise nu, hvor hun ikke længere spiser kød.

"Jeg er lige blevet vegetar, og jeg synes, det er lidt svært at finde ud af, hvad jeg skal spise. Jeg ved ikke, hvor længe det varer, men jeg føler mig mindre og bare lettere. Jeg er på juice-kure to-tre gange om ugen," siger Naomi Campbell.

Anden sæson af tv-programmet The Face får premiere til næste sommer.

Læs mere om: