SUNDHED & TRÆNING

NYHED | Nyd plantebaseret brunch

Brunch behøver ikke kun at bestå af æg, bacon og frugt. Lyder det ikke langt mere fristende med avocado, granola bowl og sweet potato fries? Nu lancerer 42Raw en 100 % plantebaseret brunch, der med sine glutenfri og laktosefri råvarer, kan gøre brunchen til en sund og delikat oplevelse.

Den store weekendbrunch med wienerbrød og bacon kan nemt blive en tung omgang, men sådan behøver det ikke at være. 42Raw lancerer nu deres bud på en brunch, der kan indtages alle ugens dage, og som indeholder alt fra lækkert glutenfrit brød med avocado og humus til crunchy granola, sweet potato fries og lækre glutenfri pandekager.

LÆS OGSÅ: IN guider til smukke efterårsfrakker

Det specielle ved 42Raws brunch er, at den er både plantebaseret, glutenfri og laktosefri og alligevel giver dig alle de velkendte komponenter fra den traditionelle brunchtallerken.

Brunch er et måltid, som rigtig mange danskere holder af at hygge sig med i weekenden. Derfor synes vi også, at det er på sin plads, at dem, der har lyst, nu kan nyde en 100% plantebaseret brunch - også hvis man ikke kan tåle gluten og mælkeprodukter. Hos os har du også mulighed for at få en grøn juice til i stedet for den lidt 80’er-agtige friskpressede appelsinjuice. Og din caffe latte serverer vi med hjemmelavet økologisk mandeldrik,” fortæller Jesper Rydahl, der er indehaver af 42Raw. 

LÆS OGSÅ: SUNDHED | Derfor skal du spise tang

42Raws brunch består af forskellige små retter, som stiller både sult og lækkersult. Du får ristet, glutenfrit brød, humus, avokadocreme, pandekager med banan og sirup, granola bowl med æble, banan og cashew creme, samt sweet potato fries med valgfri dip, såsom chili mayo eller aioli, begge fremstillet på økologiske solsikkekerner uden brug af æg.

Brunchen koster 129 kr. og fås i 42Raws butikker alle dage frem til kl. 14.


 

Læs mere om: