SUNDHED & TRÆNING

Sådan bliver trænings-tendensen i 2014

Hverken crossfit, triatlon eller motions-apps på mobilen bliver ’so last year’ i det nye år. Vi vil i endnu højere grad udfordre kroppen, have data over hvert et skridt og have overarme som kronprinsesse Marys. Men er du en firtsmover, må du bevæge dig med på movement-trenden.

Susanne Fraser Bøgsted, produktchef hos fitness.dk fortæller her om de nye tendenser inden for træning.

Det koster dig syv år ikke at træne. Læs mere her

Kroppens funktion og bevægelighed vil komme i fokus i det nye år. Folk vil lære at bruge deres krop ordentligt og have kontrol over deres bevægelser, som man havde det, da man var barn og kunne stå på hænder, nå sine tæer, mens man stod op, eller kravle hen over gulvet.

Vi er i øjeblikket ved at udvikle et hold, hvor kropskontrol- og funktionalitet er målet. I forbindelse med movement-trenden ligger også den nye motionsform TRX, hvor man træner med en slags reb og sin egen vægt.

Hvis du spiser rigtigt, får du mere ud af din træning. Læs mere her

Folk har mere og mere fokus på egne mål og er meget bevidste om, hvad de gerne vil opnå med deres træning. Derfor vil de kommende år blive endnu mere populært at tracke sig selv i alt, hvad man laver, for eksempel med en app.

Det kan hjælpe en til at nå sine mål. Af den grund får vi i det nye år en række maskiner, der genkender dig, når du stiger op, og kan give dig en status på, hvor tæt du er at nå dit mål.

Crossfit-bølgen har været rigtig populær i 2013 og bliver det også fremover. Det er blevet populært med motion, der er effektiv, og hvor man virkelig bruger tiden på at få rørt sig.

Med hold som crossfit og Hiiiit kan man blive helt udbrændt på en halv time. Folk vil gerne have mest muligt ud af deres træning. Og det får de med denne type.

Læs mere om: