SUNDHED & TRÆNING

Sådan holder du humøret oppe i januar

Er du og dit humør også ramt af januars mørke? Så læs med her, hvor IN guider dig til 5 gode vaner, der kick-starter året og din energi og sørger for, at du kan holde humøret højt i januar!

Januar er kendt for at være en kedelig, kold og mørk måned. Det kræver en god portion selvforkælelse at holde humøret oppe i januar – især ovenpå en hyggelig og social december.

IN guider dig her 5 tips til gode og sunde vaner, der hjælper dig igennem den mørke tid og henimod forårets lykkebringende stråler.

LÆS OGSÅ: Januar-udsalg | Find din vinterjakke på udsalg

Brug for mere lys?

Er du en af de mange mennesker, som har brug for lys for at holde humøret oppe i det mørke vinterhalvår? Ja, så plejer du måske at sidde cleanet op foran din lyslampe.

Disse lys-høretelefoner har samme effekt, men gør det muligt at være hvor som helt mens du bliver fyldt med energi og lysterapi direkte ind i øregangene. Det er smart!

Bright Light Headset, Valkee, 1.499 kr. Købes online HER

Work it out

Når vi gør noget godt for os selv, så får vi det automatisk bedre. Tag en veninde under armen og tilmeld jer noget hot yoga eller køb dig en yogamåtte, så du kan give den gas hjemme på stuegulvet.

Yogamåtte 4 cm, Casall, 400 kr. Købes online HER

En våd reminder

Det lyder måske basalt, men sørg for at få drukket rigeligt med vand. Det er benzin – og velvære – for   kroppen at få masser af vand. Husk også på, hvad vand gør for din hud. Det er altid en god idé at få tanket godt op.

Vand, 0,5 l, Egekilde, 10 kr. Købes online HER

Godnat – og sov godt!

Det er oplagt at udnytte mørket ved at gå lidt tidligere i seng end du normalt gør. Få din skønhedssøvn og mærk, hvor lækkert det er at vågne før vækkeuret, fordi du for engangsskyld får sovet ud.

Når du sover restituerer kroppen – også huden, så det er virkelig en win-win situation både for dit velvære og for dit udseende, at få tanket op på søvnen.

Rens ud og få mere energi

Spiste og drak du også lidt for meget i december? Så kan det være en god idé at starte det nye år med en detox. Kom af med affaldsstoffer og rens ud i tarmene med en 15 dages detox. Disse kosttilskud sætter skub i processen, og du får det bedste resultat, hvis du samtidigt spiser sundt og undgår for meget sukker og hvidt brød.

15 Day Cleanse, Vitaviva, 382 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: Detox kroppen efter julemaden - sådan gør du!

Læs mere om: