SUNDHED & TRÆNING

Skøn og sund som Bente Lundquist

IN har snakket med Bente Lundquist, som ejer modelbureauet Scoop Models, om skønheds- og sundhedsvaner

Bente Lundquist ejer modelbureauet Scoop Models, som hun driver sammen med sin mand. Ligesom de modeller, hun repræsenterer, ser Bente skøn og velplejet ud. Det skyldes blandt andet løbeture fra morgenstunden, lidt egentid, masser af grønsager og selvforkælelse i form af massage i ny og næ. Det er Bente Lundquists måde at bevare sin energi og holde sig sund på hver dag. IN har snakket med hende om skønhed og sundhed.

Får du behandlinger?
"Jeg elsker at få ansigtsbehandlinger hos ShantiRoom, som er en smuk æstetisk indrettet klinik i indre by i København. Her kan jeg være helt privat. Hos dem får jeg også en dybdegående massage en gang om måneden - det er ren luksus for sjælen."

Hvilke skønhedsrutiner har du?
"Jeg elsker Shiseidos produkter - især deres gelecreme, som giver masser af fugt til huden. Jeg bruger også dagligt Lancasters 'Sun Makeup Face Bronce', en solcreme med farve, og dupper til sidst lidt foundation på hist og pist, så jeg får et naturligt usminket look."

Hvad spiser du typisk til hverdag?
"Jeg spiser meget sundt. Min kost består af masser af grøntsager både til frokost og middag, tilføjet kød, kylling eller fisk, så jeg undgår at spise for mange kulhydrater. På den måde kan jeg holde mig rimelig slank."

Hvordan holder du dig i form?
"Jeg løber hver anden dag og går lange ture med min hund. Mit yndlingsløbetøj er et sæt fra David Andersen, som jeg næsten lige har fået af mine søde kollegaer."

Spiser du vitaminer?
"Jeg spiser kalk og fiskeolie hver dag, da jeg er meget opmærksom på at få de vitaminer, min krop har behov for. Som fx kalk til knoglerne og olie til hud, hår og negle. Resten får jeg igennem min kost."

Hvordan slapper du bedst af?
"Jeg er stor fan af skuespillerinden Gwyneth Paltrow og hendes kogebøger, som både indeholder historier fra hendes barndom og skønne opskrifter skabt af hendes nu afdøde far. Fx grillet laks med ingefær og timian og farens 'verdensberømte' pandekager."

Se Bente Lundquists yndlingskogebog, træningstøj og cremefavorit i galleriet nedenfor.