SUNDHED & TRÆNING

Skønhedsritualet, som holder Helena Christensen 20 år yngre

Den 51-årige danske supermodel, Helena Christensen, startede sin store karriere for hele 33 år siden. Den dag i dag er hun stadig en af de mest anerkendte og smukke modeller i verdenen. Se hvilket ritual, som Helena mener, holder hende 20 år yngre.

UNG OG SUND KROP

Den ikoniske model Helena Christensen flyttede til Paris allerede som 18-årig for at forfølge sin drøm om at blive model. Der gik ikke længe før karrieren tog fart, og siden da er Helena blevet en af verdens mest kendte modeller. 

Selvom Helena nu har lidt flere år bag sig, end da hun startede sin karriere, så ser hun stadig mindst lige så strålende ud. Nu afslører modellen hvilket ritual, hun ofte udfører, som måske er nøglen til at holde kroppen ung og sund. 

ISKOLDT RITUAL

Det er ikke første gang, at Helena deler sit iskolde ritual, som både er godt for krop og sind. Faktisk har modellen utallige gange delt nogle idylliske videoer i vintereventyrlige landskaber, hvor hun tager en dukkert - helt uden at hvine eller tøve.

LÆS OGSÅ: Helena Christensen afslører vildt wellness-ritual

Der er selvfølgelig tale om vinterbadning - og der er ingen tvivl om, at Helena udover at være en af verdens mest kendte modeller, også er en rigtig nordisk verdensdame, som ikke er bange for et koldt gys. 

EN HEMMELIG SKØNSHEDSKILDE

Den 51-årige supermodel har endnu engang delt en video - denne gang på sin instastory - hvor hun tager et dyp i naturens iskolde vand - og hvem ved, måske er det ikke bare et dyb i koldt vand, men derimod et dyp i naturens hemmelige skønhedskilde? 

Efterfulgt af videoen hvor hun vinterbader, delte hun nemlig et ældre billede fra sine bragende år i 90'erne med teksten: "Efter et koldt dyp ser du 20 år yngre ud". 

 

VINTERBADNING ER SUNDT

Selvom den blinkende smiley indikerer, at Helena til dels laver sjov, så kan der faktisk godt være noget om snakken. Vinterbadning skulle nemlig efter sigende styrke dit immunforsvar, reducere inflammation og hævelser, forbedre din søvn, sætte gang i forbrændingen og frigive en masse endorfiner, som gør dig glad. 

LÆS OGSÅ: Helena Christensen genbruger 30 år gammelt bodysuit

Der er vist ingen af overstående ting, som ikke gør gavn for nogen! Måske vinteren byder på et nyt hårrejsende skønhedsritual for dig?