SUNDHED & TRÆNING

Skru op for dit stofskifte

Selvom motion er vigtigt, så behøver man ikke nødvendigvis kun at motionere for at skrue op for kroppens forbrænding. Der er mange små ting, man kan gøre og spise i løbet af dagen, som alt sammen betyder noget i det endelige regnskab. Læs her hvilke ting der kan sætte gang i forbrændingen.

Hvis man ønsker at skrue op for sin krops fedtforbrænding, kan det selvfølgelig foregå igennem en masse motion. Men nogle gange har man ikke lige den halve eller hele time at bruge på motion. I de dage er der dog andre små ting, man kan gøre for at holde fedtforbrændingen ved lige, og de er lette at indføre i en travl hverdag.

Se også: Sådan bruger du de sunde chiafrø

Stofskiftet er sammensat af forskellige komponenter. Det første er det basale stofskifte: hvilestofskiftet, som er det, kroppen forbrænder for bare at holde sig i live. De andre elementer er, den energi kroppen bruger i forbindelse med et måltid for eksempel igennem fordøjelse, og den energi kroppen bruger på fysisk aktivitet. De sidste to elementer har vi selv indflydelse på, og nedenunder i galleriet får du forslag til, hvordan du kan udnytte netop disse elementer.

Læs mere om: