SUNDHED & TRÆNING

Sundhedsredaktørens bedste yogasider på nettet

Der findes noget nær en million blogs om yoga på nettet. Så småt er de også ved at vinde frem herhjemme. Se hvilke blogs, sundhedsredaktør Karen Pallisgaard besøger dagligt

 

www.birgittesyoga.dk
Her kan du læse erfaringer og tanker fra en helt almindelig kvinde, der ikke er professionel yogaudøver. Som bloggens indehaver Birgitte selv skriver: "Jeg blogger om yoga, fordi jeg elsker yoga. Jeg har hovedet fyldt med yoga det meste af tiden, og det er rart nok at kunne tømme det engang imellem." På bloggen får du oplysninger om nye yogasteder i Århusområdet, hvor bloggens indehaver selv kommer fra, tips til spændende bøger og så kan du ofte deltage i konkurrencer om lækre yoga-agtige produkter.

www.astangastudio.dk
Her finder du masser af information om den variant af yoga, der kaldes Astanga Yoga - hvad enten du er nybegynder eller øvet. Du kan også købe dig fattig i den omfattende webshop, der indeholder alskens nyttige sager inden for yoga.

www.youmeyoga.com
Karen Pallisgaards egen blog, hvor hun dagligt deler sine yogatanker, tips, tricks, skønne billeder og nyheder om kommende yogakurser med sine læsere. Karen har for nyligt uddannet sig til yogalærer fra Yandara Yoga Institute i Mexico.

 

Læs mere om: