SUNDHED & TRÆNING

Tab dig med honning-kuren

Honnings naturlige indhold af sukker gør den til perfekt slankemad.

Det er faktisk muligt for dig at tabe dig en tøjstørrelse inden jul ved blot at spise en skefuld honning før sengetid.

Læs hvilke tolv fødevarer, du skal spise for at få flad mave

Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er faktisk kernen i en revolutionerende ny forskning ifølge Daily Mail.

- "Selv fedtfattige fødevarer, der antages for at være sunde er ofte fyldt med skjulte sukkerarter eller hvidt mel," siger den skotske ernæringsekspert Mike McInnes, der står bag den nye forskning, til avisen.

Honning styrer sukkertrang

Honning-kuren udnytter til gengæld honningens evne til at udløse ændringer i stofskiftet.

Det sikrer, at du ikke bukker under for trangen til sukker, der kan ødelægge din slankekur, og få dit blodsukker til at dykke op og ned.

Få fem nemme måder at skære kalorierne ned på

Normalt tackler kroppen nemlig et stort indtag af sukker ved at udløse hormonet insulin, der filtrerer stoffet ud af blodet, og sender det videre i systemet, så det kan lagres som fedt.

Honning er perfekt slankemad

Et indtag af honning kan til gengæld få dig til at forbrænde fedt, mens du sover.

Du behøver derfor slet ikke at tælle kalorier, købe dyr slankemad, være på en urimelig hård kostplan, og alligevel kan du tabe dig over et kilo om ugen.

Ernæringseksperten har nemlig opdaget, at honnings unikke sammensætning af naturlige sukkerarter gør den nærmest perfekt til slankemad.

Honning erstatter sukker

Du kan nemlig sagtens nyde lækre familiemåltider, snacks og lækkerbidskener, der ellers normalt ikke er tilladt, når du er på slankekur.

Det kunne eksempelvis være budding, brød, muffins eller kiks så længe, de er lavet på honning og ikke sukker.

Læs hvordan du spiser efter din kropsform

Ved at erstatte sukker med honning igennem dagen, og at tage en stor skefuld honning i en varm drik før sengetid, kan hjerneaktiviteten, der normalt styrer trangen til sukker, altså blive helt lukket ned.

Læs mere om: