SKØNHED

Ugens udvalgte skønhedsfund | Nicheparfumen

Nicheparfumerne har de senere år nærmest overhalet de mere gængse parfumemærker. For ligesom at alle ønsker at skille sig ud på de sociale medier, vil alle også gerne finde deres helt personlige duft. Skønhedsekspert, Silke Grane, har udvalgt denne parfume som ugens udvalgte skønhedsfund.

I min verden findes der mange gode parfumer, men kun få virkelig gode, som jeg vil vende tilbage til igen og igen. Men denne parfume har en duftnote, som jeg altid falder for, og som findes i mange af mine andre parfumer.

Jeg har altid været fascineret af parfumer, og jeg betragter det nærmest som en kunst at skabe en god parfume. Som regel falder jeg for parfumer, som ikke er for søde og blomstrede. De må gerne have lidt kant, være lidt mere sofistikerede og tunge med træagtige noter, hvilket jeg synes giver parfumen en særlige blødhed, hvilket denne uges udvalgte parfume også har.

LÆS OGSÅ: Vogue-legende lancerer parfume

Parfumen er faktisk egnet både til mænd og kvinder, og den udvikler sig meget forskelligt på huden. Derfor kan du med sindsro købe denne parfume uden at være nervøs for, at du dufter præcis som din mand.

(Malin + Goetz) startede oprindeligt som et hudplejemærke, og duftnoten Bergamotte hører til deres signaturduft i deres kropsplejeprodukter. Parfumen Bergamot er én ud af de seks parfumer fra (Malin + Goetz), og jeg er vild med den.

Duften er både forfriskende citrusagtig og krydret, som giver en blød, ja næsten aromatisk duft. Det er som om, at det ikke er en rigtig parfume, men bare en meget naturlig og behagelig duft, som man bliver indhyllet i.

Så hvis du ikke er til en helt klassisk blomstret parfumeduft, så kunne (Malin + Goetz) Bergamot været et rigtig godt bud på dit næste parfumekøb. Om ikke andet vil jeg varmt anbefale at dufte til dem alle sammen, for det er virkelig en oplevelse for sanserne. 

Bergamot, (Malin+Goetz), 100 ml eau de toilette, 1.199 kr.
Købes online HER

LÆS OGSÅ: Chanel lancerer en herreparfume – til kvinder

Læs mere om: