Annonce
Slet

1. ADVENT | Vind skønne Beauté Pacifique-produkter (afsluttet)

Deltag i INs store adventskalender, hvor vi under hele julen udlodder lækre præmier, og hvor vinderne findes hver søndag! Den første låge indeholder tre skønne produkter fra Beauté Pacifique.

Julen er gavernes tid, og på redaktionen elsker vi gaver! IN vil derfor forkæle jer læsere under hele julen med konkurrencer, hvor der er flere lækre præmier fra flere eksklusive brands på højkant. Som noget nyt i år er alle præmierne en dobbeltgave - både du og en du holder af vinder altså samme præmie! 

Første låge i adventskalenderen står i skønhedens tegn. Vinderne kan se frem til at forkæle sig selv med skønhedsprodukter fra Beauté Pacifique, der holder huden sund og smuk!

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Beauté Pacifique

Beauté Pacifique er et dansk skønhedsbrand, der er kendt verden over særligt for deres derma-kosmetik. Ved derma-kosmetik forstås skønhedspleje, der altid opfylder kosmetikdirektivet, men som effektmæssigt ligger tæt på grænsen mellem kosmetik og lægemidler. Det vil sige, at Beauté Pacifiques produkter har en dybdegående virkning. Deres specielle koncept med dokumentation af produkternes virkning på kundernes egen hud, er slået så godt an, at Beauté Pacifique nu sælges i lande i alle fem verdensdele.

Du kan vinde

En præmiepakke bestående af: 

1) Creme Paradoxe, Super Potent anti-age dagcreme, 459 kr. 

2) Paradoxe Body Oil, Submersive Serum Paradoxe, 399 kr.

3) Corpus Paradoxe Body Oil Luksuriøs Anti-Age olie til kroppen, 395 kr. 

Præmien har en samlet værdi på 1.253 kr.  

Produkterne Beauté Pacifiques Paradoxe-serie som du kan vinde indeholder de to højaktive anti-age ingredienser Resveratrol og Procyanidin fra Chilenske vindruer. Deres virkninger giver en sund og robust hud, og indgredienserne bekæmper og forebygger årsagen til rødme i huden. Det vil sige, at du med denne præmiepakke kan se frem til en lækker følelse af velvære og en silkeblød, velplejet hud.

Læs mere om Beauté Pacifique HER 

Sådan deltager du:

Konkurrencen er skudt i gang på INs Facebook onsdag d. 23. november kl. 07.00. Både du og din veninde kan vinde denne præmiepakke! Alt du skal gøre for at deltage er at kommentere på Facebook, hvem der udover dig selv, fortjener en adventsgave! Så er I begge to med i konkurrencen om at vinde hver jeres lækre adventsgave fra Beauté Pacifique. 

Vinderne trækkes 1. søndag i advent, den 27. november kl. 20.00. 

 

 

Læs mere om: