Annonce
Slet

11 smykke-ideer til din ønskeseddel

Det er ikke kun de store pakker, der vækker glæde under juletræet. Bliv inspireret af sæsonens smukkeste smykker, du kan ønske dig (eller glæde dine nærmeste med) i år.

De skønneste gaver kommer tit i de mindste æsker. Et smykke er en julegave, der vækker glæde hos modtageren og en mulighed for at give en personlig gestus.

Hvis du selv sætter smykker på din ønskeseddel, så gå efter klassikere – som for eksempel et ur, du går med hver eneste dag – eller et statementsmykke, som vil peppe ethvert outfit op og understrege din personlige stil, hver gang du tager det på.

Hvis du selv vil give et smykkke i julegave er der et par ting, der er godt at huske på:

  • Vær lidt nysgerrig. Brug dine detektivevner til at finde ud af, hvilken type smykker hun foretrækker. Guld eller sølv? Store statement-smykker eller enkle klassikere? Hold øje med hendes smykkestil i en periode for at oppe chancen for at give hende et smykke, hun bliver super glad for.
  • Øreringe er altid et hit. Hvis du skal give smykker i gave er et par flotte øreringe en gave, der nærmest altid vækker glæde. Ringe er sværere at give i gave - medmindre du kender modtageren (og hendes ringstørrelse) særdeles godt.
  • Trends er helt okay. Det er en gammeldags tankegang, at det kun er klassiske diamanter, der fungerer i gave. Smykker, der følger tidens trends, er gode gaver. Særligt hvis modtageren elsker at skifte sine smykker ud fra dag til dag.

Se de fineste funklende gaveideer i galleriet herunder.

Smykkeideer til din ønskeseddel

Læs mere om: