Slet

15 tips til en rustik bolig

Nordisk charme og et rustikt særpræg er noget af det, der hitter allermest indenfor boligverdenen lige nu. Her præsenterer vi en bred vifte af muligheder for at sætte et rustikt præg på din bolig.

Den moderne bolig må gerne afspejle fortidens rødder, overraske og vise personlighed. En af de helt store trends er i øjeblikket den rustikke bolig, hvor både historik, scenografiske interiør og nordiske spor træder frem på en ny futurisk måde.

Se også galleriet: 10 rustikke spisestuer
 

Drømmer du om en rustik bolig?

• Tænk rå natur ind i boligen; en birketræsstamme i stuen, møbler i ubehandlet træ og tunge skyts i form at sten, beton og marmor.

• Brug gerne tunge, maskuline møbler, men tilsæt en god portion velvalgte feminine nipsting, der fortæller en historie. Boligen skal indrettes med mening og afspejle, hvem du er.

• Giv boligen patineret personlighed. Vælg møbler og interiøret med karakter og miks med rustikke fund fra loppemarkeder og auktioner.

Se, hvad du skal gå efter på loppemarkeder i 2014 her!

• Vælg kunst, der provokerer, overrasker eller beroliger i boligen. Kunsten skal tale til dig og skabe værdi i rummet.

På række herunder finder du en bred vifte af eksempler på, hvordan du kan gøre din bolig mere rustik. Lad dig inspirere i din egen rustikke bolig.

Find mere inspiration her: Brug nordisk natur i boligen

Læs mere om: