Annonce
Slet

2. ADVENT | Vind lækre items fra Becksöndergaard (afsluttet)

Deltag i INs store adventskalender, hvor vi under hele julen udlodder lækre præmier, og hvor vinderne findes hver søndag! Den anden låge indeholder 6 skønne items fra Becksöndergaard.

Julen er gavernes tid, og på redaktionen elsker vi gaver! IN vil derfor forkæle jer læsere under hele julen med konkurrencer, hvor der er flere lækre præmier fra flere eksklusive brands på højkant. Som noget nyt i år er alle præmierne en dobbeltgave - både du og en du holder af vinder altså samme præmie!

Anden låge i adventskalenderen står i modens tegn. Vinderne kan se frem til at forkæle sig selv med items fra Becksöndergaard, der er dansk design, når det er bedst!

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Becksöndergaard

Jul er hjerternes fest, og Becksöndergaard har sammensat den perfekte accessories festpakke til hele julesæsonen. Becksöndergaard Copenhagen er grundlagt af Lis Beck og Anna Søndergaard. Begge deler en stor passion for mode og er drevet af en stærk entreprenørånd. Fra start har målet været at lave et accessory brand med en farverig og legende identitet og et tydeligt personligt look, der tager udgangspunkt i accessories, der kan bruges i flere sæsoner og til en overkommelig pris.

Du kan vinde

En præmiepakke består af:

1) En palliet besat art deco inspireret clutch, 499 kr. Se den HER  

2) En metallic hardcase clutch, 399 kr. Se den HER  

3) 2 par glimmersokker, pr. par 59 kr. Se dem HER  

4) Et smukt printet hårbånd, 129 kr. Se det HER  

5) Et par lange sorte ruskindshandsker, 699 kr. Se dem HER  

Præmien har en samlet værdi på 1.844 kr.

Læs mere om Becksöndergaard HER

Sådan deltager du:

Konkurrencen er skudt i gang på INs Facebook onsdag d. 30. november kl. 07.00. Både du og din veninde kan vinde denne præmiepakke! Alt du skal gøre for at deltage er at kommentere på Facebook, hvem der udover dig selv, fortjener en adventsgave! Så er I begge to med i konkurrencen om at vinde hver jeres lækre adventsgave fra Becksöndergaard.

Vinderne trækkes 2. søndag i advent, den 4. december kl. 20.00.

 

 

Læs mere om: