Annonce
Slet

3. ADVENT | Vind ’Moshie’ tasken fra By Malene Birger (afsluttet)

Deltag i INs store adventskalender, hvor vi under hele julen udlodder lækre præmier, og hvor vinderne findes hver søndag! Den tredje låge indeholder 'Moshie' tasken fra By Malene Birger.

Julen er gavernes tid, og på redaktionen elsker vi gaver! Vi vil derfor forkæle jer læsere under hele julen med konkurrencer, hvor der er flere lækre præmier fra flere eksklusive brands på højkant. Som noget nyt i år er alle præmierne en dobbeltgave – så både du og en du holder af vinder altså samme præmie!

Tredje låge i adventskalenderen står i modens tegn og i denne uge finder vi 2 heldige vindere. Vinderne kan se frem til, at gå vinteren i møde med den rummelige taske fra By Malene Birgers udsmykket med det skønne arabiske blomstermotiv.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

By Malene Birger

By Malene Birger tilbyder luksus styles til rimelige priser med klassiske snit og en kunstnerisk kant, og som er designet med kærlighed. Brand'et karakteriseres ved de rene linjer, stilrene snit og dekorative detaljer, men hvad der virkelig giver genlyd hos kvinderne er kollektionerne, der både er funktionelle og matcher tidens trends.

Tasken som du kan vinde i den tredje låge er bestemt ingen undtagelse, den er super funktionel med en aftagelig skulderstrop og en størrelse, som gør den til ideel til hverdagsbrug. Udover det er tasken udsmykket med det skønne arabiske blomstermotiv, som findes på flere af By Malene Birgers accessories.

Du kan vinde:

1) By Malene Birger, Moshie tasken, sort, 2.300 kr.

Præmien har en samlet værdi på 2.300 kr.
Læs mere om By Malene Birger HER

Sådan deltager du:

Konkurrencen er skydes i gang på INs Facebook onsdag d. 7. december kl. 07.00. Både du og din veninde kan vinde denne præmiepakke! Alt du skal gøre for at deltage er at kommentere på Facebook, hvem der udover dig selv, fortjener en adventsgave! Så er I begge to med i konkurrencen om at vinde hver jeres lækre adventsgave i form af Moshie tasken fra By Malene Birger. 

Vinderne trækkes 3. søndag i advent, den 11. december kl. 20.00.