Slet

3 nye madsteder i København

København byder på nye smagsoplevelser. Vi guider dig her til 3 nye madsteder, der skal opleves og serverer alt fra sprøde gourmetpizzaer til smørlækre croissanter!

Der er godt nyt til alle madglade! Det vrimler nemlig frem med fine madsteder, der kræser om både koncept og råvarer. Se her hvilke steder, du skal smage dig igennem!

Nordisk mad: Wrap med laks og kålsalat

Grand Torino: Madklubbens italiener

Gemt væk i en charmerende baggård på Nørrebro har Madklubben åbnet en italiensk restaurant, der tilfredsstiller enhver trang til en sprød pizza. Det helt rigtige tipo 00 mel bliver importeret fra pizzaens fødeby Napoli. Selve dejen æltes til liv på det helt rigtige sted i køkkenet, hvor luftfugtighed og temperatur giver de bedste arbejdsbetingelser. Stenovnen bager som en Ferrari, og pizzaen er færdig, før du kan nå at sige grazie mille! Hos Grand Torino formår de at perfektionere alle pizza-aspekter. På efterårsmenuen finder du også andre italienske retter som antipasti, tatar med oliven, kapers og trøffelpesto, vitello tonnato, risotto med skovsvampe, orecchiette-pasta med salsiccia, sølvbeder og ricotta - og meget mere!

Grand Torino
Sortedam Dossering 7C baghuset
2200 København N

SpiGo: Øko-supermarked til Netto-priser

Lennart Ribers bag Nordisk Brødhus på Nørrebro har netop åbnet supermarkedet SpiGo med økologi til folket. Det er en levende lokalbutik med alt fra kød, grønt, mejeriprodukter, brød, vin, kaffe til tandpasta. Idéen med et øko-supermarked til Netto-priser startede hos ildsjælsiværksætteren Lennart Ribers, som siden har fået 37 anpartshavere med sig. Hos SpiGo kan du udover dagligvarerne også slå dig ned i bistro-hjørnet, hvor du kan købe dagens ret eller lade op med en kop kaffe inden indkøbsturen!

SpiGo
Jesper Brochmands Gade 8
2200 København N

Inspiration: Plakater til hjemmekontoret
 

Mirabelle: Økologisk, gourmetbrød og -kaffe

Bageriet Mirabelle i Guldbergsgade på Nørrebro har kun haft prøveåbent i et par uger, men det er allerede blevet taget godt imod af de lokale. Det er den amerikanske superbager, Carol Choi, som står i spidsen for bageriet. Han er kendt for sit surdejsbrød, som han leverer til Manfreds og michelin-restauranten Relæ i Jægersborggade. Mirabelle er en hyggeoase, hvor du dagen igennem kan forsyne dig med friskbagt brød, cookies, croissanter og Mirabelles signatur-håndpizzaer, der en slags krydsning mellem romersk pizza, focaccia og klassiske håndmadder. Kaffen er også på niveau med croissanterne og brødet, og her er alt til det sorte kaffehjerte. Bæredygtighed, smag og økologi står allerhøjest på dagsorden på Mirabelle!

Mirabelle
Guldbergsgade 29
2200 København N

Søde sager: Den bedste æblecrumble

Læs mere om: