Annonce
Slet

4. ADVENT | Vind taske og charm fra Oh! By Kopenhagen Fur (afsluttet)

Deltag i INs store adventskalender, hvor vi under hele julen udlodder lækre præmier, og hvor vinderne findes hver søndag! Den fjerde låge indeholder en lækker taske fra Oh! by Kopenhagen Fur med dertilhørende pomponer.

Julen er gavernes tid, og på redaktionen elsker vi gaver! IN vil derfor forkæle jer læsere under hele julen med konkurrencer, hvor der er flere lækre præmier fra flere eksklusive brands på højkant. Som noget nyt i år er alle præmierne en dobbeltgave - både du og en du holder af vinder altså samme præmie!

Fjerde låge i adventskalenderen står i eksklusivitetens tegn. Vinderne kan se frem til at forkæle sig selv med en lækker taske fra Oh! by Kopenhagen Fur med dertilhørende pomponer.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Oh! by Kopenhagen Fur

Oh! by Kopenhagen Fur er dansk kvalitet og eksklusivitet i bedste klasse. Brandets sofistikerede og farverige tasker og charms byder på hverdagsluksus af godt håndværk og kvalitetspels.

Oh! by Kopenhagen Furs ’Baretta’ taske er perfekt til alt fra hverdagsshopping til fredags glamour. Tasken er udført i det blødeste kalveskind med hardware detaljer i gyldent look.

Tilføj lidt luksus til tasken i form af Oh!s ’Bo’ charm i eksklusiv minkpels fra Kopenhagen Fur.

Du kan vinde:

1) Kalveskindstaske, Baretta, Oh! by Kopenhagen Fur. Dimensioner (cm): 26B, 20H, 7D. 2.300 kr. Se den HER

2) Bo charm i minkpels, Oh! by Kopenhagen Fur. 800 kr. Se den HER

Præmien har en samlet værdi af 3.100 kr.

Læs mere om Oh! by Kopenhagen Fur HER

Sådan deltager du:

Konkurrencen er skudt i gang på INs Facebook onsdag d. 14. december kl. 07.00. Både du og din veninde kan vinde denne præmiepakke! Alt du skal gøre for at deltage er at kommentere på Facebook, hvem der, udover dig selv, fortjener en adventsgave! Så er I begge to med i konkurrencen om at vinde hver jeres lækre adventsgave fra Oh! by Kopenhagen Fur.

Vinderne trækkes 4. søndag i advent, den 18. december kl. 20.00.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER