Slet

5 idéer til en harmonisk bolig

Skab en bolig, der emmer af harmoni og balance. Vi har samlet 5 tips til dig, der gerne vil binde en sammenhængende sløjfe om dit hjem og din indretning.

Det er svært ikke at være begejstret for en bolig, der emmer af harmoni og balance. Noget af det første, man lægger mærke til, når man træder ind i et hjem, er, om rummene komplementerer hinanden og der er en sammenhængende tråd indretningen igennem.

Læs også: 15 tips til en rustik bolig

Herunder har vi samlet 5 tips til, hvordan du skaber harmoni i din indretning, så din bolig bliver enslydende og i balance. I galleriet nederst kan du finde eksempler på, hvordan du indretter dit hjem praktisk og med logik for øje.
 

Skab rum i rummet

Store åbne rum kræver oaser og hyggekroge. Afgræns med store gulvtæpper, og adskil med halvvægge, reoler eller med en indbygget pejs for at skabe små oaser i rummet.
 

Tænk i linjer

Skab ro og stringens ved at lade malerier, pendler og reoler flugte med rummets vinduer og døre.

Læs også: Tips til at få mere plads i din lille bolig
 

Og bryd linjerne

Match stramme linjer og minimalistiske møbler med bløde former og overflader: store kurvede lamper, kelimtæpper i varme farver og hjemmestrikkede puder.
 

Hold en gennemført farveskala

Brug sort, hvidt og gråt som klassisk bund, og tilsæt brændte jordfarver.
 

Husk den røde tråd

Lad de overordnede elementer som fx gulve og vægfarver gå igen fra rum til rum. Så skaber du harmoni og sammenhæng for at skeje ud og sætte kant på indretningen i de enkelte rum.

Læs også: 5 tips til at opgradere din bolig

Connie Løkkegaards klædeskab

Læs mere om: